Akustik Panel Kaplama?

Anasayfa / Yazılar / Akustik Panel Kaplama?

Akustik panel kaplama, daha çok dekoratif şıklığın bozulmasının istenmediği alanlarda uygulanır. Zengin renk seçenekleri ve yanmazlık özelliğine sahip olunması hedeflenen bu uygulama ile yaşam alanlarına yeni bir renk ve hoş dekoratifler sunulur.


Teknik Akustik olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerimizi zenginleştirmek ve daha fazla alanda ses yalıtımı sağlamak adına akustik panel kaplama hizmeti de sunmaktayız. Uygulama sonrası ses dengesinin düzenlenmesi, ses yalıtımının sağlanması ve tüm bunlarla birlikte ekstra masraf yapmaya gerek kalmadan dekoratif şıklığa ulaşılmaktadır. Günümüzde birçok alanda kullanılan ve kullanımı ile mükemmel sonuçlar oluşturan akustik panel kaplama, yanmaz akustik kumaş malzemeyle kaplanması ile elde edilir. Uygulamada uzman olan ekibimiz, her alanda en şık örnekler sergilemektedir.


Akustik panel kaplamanın faydaları

Sinema, tiyatro, konferans salonu, kültür merkezleri, müzik odası, ev sineması vs. gibi alanlarda dekorasyon çok önemlidir. Dekorasyon kadar önemli olan bir diğer husus ise ses yalıtımıdır. Ses yalıtımı yaparken kullanılan malzemeler dikkatli bir şekilde seçildiğinde kesinlikle her ikisini bir arada yakalamak mümkündür. Yüksek frekanslı sesleri %90 dolayında, düşük frekanslı sesleri ise tamamen kesmeye yardımcı olan akustik süngerler, müşteri talebi doğrultusunda farklı renk kumaşlarla tamamlanarak en güzel şekilde uygulama aşamasına geçilir. Bu da sonuçların mükemmel olmasını sağlamakla birlikte ortamlarda daha rahat seslerin duyulmasını ve çevreden gelecek sesleri engeller.


Teknik Akustik ile en iyi fiyatlar

Firmamız, uzun zamanların deneyim ve tecrübesi ile müşterilerine hizmet sunarak ses yalıtımı ve akustik düzenleme yapılması gereken alanlara modern bir görünüm kazandırmaktadır. Akustik panel kaplama işlemlerinde en uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri ile siz değerli müşterilerimize hizmet verdiğimiz firmamızı arayarak hizmet kalitemiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top