Tarihçemiz

Anasayfa / Tarihçemiz

Tarihçemiz

Faaliyetlerine 19.. yılında kurduğu Teknik Akustik ile başlayan Halil ..... , akustik ürün tedarikçisi, birçok sektörde faaliyet göstermektedir.

Üretimini tamamladığı projelerde çizgi üstü standartları yaşam standardı haline getirmeyi başaran Teknik Akustik, bugüne kadar tamamladığı projelerle çok sayıda üzerinde nitelikli binlerce projelerin altına imzasını atmıştır. Birçoğunda hızlı satış rekorlarının ve arzın çok üzerindeki talebin haklı gururunu yaşamıştır.

Teknik Akustik’ın üretilen her yeni projede daha yenilikçi ve ihtiyaçlara cevap verebilecek tüm detayların düşünülmesi amaçlanmıştır.

Akustik sektörünün yanında Ses ve Görüntü alanları sektöründe de tecrübesi ile başarılı işlere imza atmaya devam eden Teknik Akustik,  Akustik sektöründeki Lider konumunda önemli rol oynayan biri kuruluş haline gelmiştir.

Sadece Türkiye'de değil birçok Avrupa ülkesindede en büyük ve kapsamlı projelerini tasarlamış ve tasarlamaya, inşa etmeye devam etmektedir.

Uzun Zamandır Sektördeki Yerini koruyan ve alanında tek olan, gerçekleştirdiği yatırımlar ile Türkiye’nin çevreye duyarlı bir şekilde Akustik sektörüne katkıda bulunmayı ilke edinmiştir. Özellikle Akustik ve Ses ve Görüntü Yalıtım ve Sistemleri alanında gerçekleştireceği yatırımlar için büyük yatırımları programına almıştır.

Teknik Akustik, Türkiye’ye değer katan ve İstanbul ekonomisine yön veren büyük projelerin yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle çevre, yaşam alanı, kültür ve sağlık alanlarında yürütülen çalışmalara destek vermektedir. Geleceğin Türkiye’sinde üstlendiği öncü rolü sürdürmeyi hedefleyerek, tüm kaynaklarını bu doğrultuda kullanmaktadır.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top