Duvar Ses Yalıtım

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Duvar Ses Yalıtım

Ses yalıtımında en önemli alanların başında duvarlar gelmektedir. Komşu duvarlarının ince olması veya sağlıklı malzeme kullanılmamasından dolayı konuşma sesleri evinizin içine kadar gelir, bu da psikolojik sorunlar başta olmak üzere aile içinde huzursuzluklara kadar yol açar. Bu nedenle duvar ses yalıtımı yaptırmak en önemli işlerin başında gelir.

Akustik ses yalıtımı malzemeleri kullanılarak komşu evlerinden gelen sesler engellenebilir ancak doğru malzemeyi kullanmak ve doğru şekilde uygulamak önemli bir detaydır. Akustik düzenleme konusunda uzun zamanların deneyimleri ile müşterilerimize hizmet sunduğumuz firmamız ile görüşerek istediğiniz doğrultuda sonuçlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Duvar ses yalıtımı ile artık rahatsız edici gürültülerin tamamen ortadan kaldırıldığı bir ortamda yaşamanın tadına varacaksınız.


Duvar ses yalıtımı nasıl olmalıdır?

Duvarlar, inşaat aşamasında ses yalıtımı malzemeleri kullanılarak iki daire arasındaki seslerin birbirine gitmesi engellenir. Ancak eski teknolojinin çok gelişmiş olmaması veya yeni teknolojinin sağlıklı bir şekilde kullanılmaması, ses yalıtımı konusunda beklentileri karşılayamamaktadır. Teknik akustik olarak ihtiyaç duyulan alanlarda gerekli analiz ve incelemeleri yaptıktan sonra en kaliteli ses izolasyon malzemeleri ile duvarları destekliyor ve komşu seslerinin evinizin içine kadar gelmesini engelliyoruz.


DUVAR SES YALITIM DETAY KESİT STC DEĞERLERİ  : STC 50 , STC 57, STC 61  


DUVAR SES YALITIM DETAY KESİT STC DEĞERLERİ  : STC 75


Profesyonel Duvar Ses Yalıtımı - Otel odası duvar yalıtım değeri - Stüdyo Duvar ses yalıtımı - Tv yayın odası duvar ses yalıtımı

Firmamız, sektörün belirleyici isimlerinden biri olup işlerinde başarı gösteren ve bu bağlamda müşterilerini memnun eden bir isimdir. Duvar ses yalıtımı gibi önemli alanlarda en kaliteli akustik paneller kullanarak müşterilerimizin yaşadıkları sorunları ortadan kaldırıyoruz. Hem siz hem de komşunuz rahat ederken firmamızdan alacağınız uygun fiyat ve kolay ödeme avantajlarıyla keseniz de rahat edecek. Hizmet kalitemiz hakkında detaylı bilgi almak ve uygulama desteği talep etmek için arayın.


ORTAK DUVAR SES YALITIMI 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top