Tekne Marina Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Tekne Marina Ses Yalıtımı

Yaz aylarında özellikle insanlar tatil yaparken tekne ve marina gezintisi yapmayı tercih ederler. Ancak tekneler ve marinalar motorların çalışmasından dolayı çok fazlasıyla sese boğulurlar. Bunun için tekne marina ses yalıtımı yapan bir yerden destek almak gerekiyor.

Tekne ses yalıtımı yapılırken elbette bu alana özel ses izolasyon malzemelerinin kullanılması gereklidir. Yanmaz ses izolasyon süngerleri kullanılarak rahatsız edici gürültülerin ortadan kaldırılması gerekmektedir. Teknik akustik olarak bu alanda da müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Müşterileriniz tatilini gerçekleştirirken çıkan rahatsız edici seslerin etkisinde kalmadan istedikleri gibi bir tatil gerçekleştirsinler diye yapmanız gereken tek şey iletişim bilgilerimizden bize ulaşarak destek almak olacaktır.

Kurşun Bariyerli 4 Katmanlı Kompozit Sünger

Standart, Sound bariyer deniz araçları ses yalıtımı ürün yelpazesinin 43 mm kalınlığında bir sürümüdür.  Sesi tipik olarak 24dB @ 500Hz azaltmak için 70 dansite emici köpük içerir.

Teknik Akustik , denizcilik ve diğer birçok endüstri için gürültü ve titreşim kontrol malzemeleri üretmekte ve dağıtmaktadır. Teknolojimiz, mühendisliğimiz ve denizcilik uygulamalarında gürültüyü azaltma kapasitemiz eşsizdir. Denizcilik uygulamalarına benzer gürültü problemleri çoğu endüstride ortaya çıkar ve bizim malzeme ve tecrübemizle çözülebilir.

35 Db gürültü azaltma. Kurşun Bariyerli 4 Katmanlı Kompozit Sünger Bir tabakayı sandviçleyen iki yangın geciktirici köpük tabakası içeren 2,5 mm kalınlığında bir bariyer kütle yüklü vinil. 1 milim yansıtıcı, alüminyum tabaka, yırtılmaz, takviyeli mylar kaplama ile isteğe bağlı son kat. Maksimum sessizlik için daha büyük benzin ve tüm dizel motorlarda kullanın. Şiddetli uygulamalar için çift kat kullanın (50 Db’ye kadar gürültü azaltma). Sıcaklığın 250 °C’yi aştığı alanlarda kullanmayın.

Bariyer: Ses yalıtım levhalarımızda daha düşük frekanslı gürültü emilimi sunan iki farklı bariyer malzemesi sunuyoruz. Seçim 1) kurşun levha bariyer veya yüksek kütle 5kg / m² polimerik bir bariyer arasındadır. Kurşun her zaman en iyisi olarak kabul edilir, ancak modern polimerik engeller daha uygun maliyetli olurken benzer sonuçları elde eder. Kavisli bir yüzeye oturtulduğunda, bir kurşun bariyer düz kalmaya meyilli bir polimerik bariyere göre şeklini daha iyi koruyacaktır. Bu ses geçirmez levha, epdm polimerik bir bariyere sahiptir.KULLANIM ALANLARI

YAPI SEKTÖRÜ:

  • Klima Ünitesi Muhafazaları
  • Bilgisayar ve Sunucu Odaları
  • Kompresör Muhafazaları
  • Ekipman Odaları ve Muhafazaları
  • Jeneratör Kutuları
  • HVAC Dolapları
  • Endüstriyel Tesisler

OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ:

  • Otomobillerde Kaput ve Bagaj Gömlekleri

AĞIR EKİPMAN ENDÜSTRİSİ:

  • Motor Bölmesi Gömlekleri
  • Kabin Gömlekleri
  • Zemin gömlekleri
  • Davlumbaz ve Bagaj Gömlekleri

DENİZCİLİK ENDÜSTRİSİ:

  • Motor Bölmesi Gömlekleri
  • Hatch Kapak gömlekleri
  • Tekne Gömleği

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
Tel: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24


Tekne marina ses yalıtımı nasıl yapılır?

Ses yalıtımı malzemeleri, her alana göre değişebilir. Sabit mekanlarda kullanılan ses izolasyon malzemeleri ile tekne, yat ve gemi gibi hareket halinde olan araçlarda kullanılan malzemeler birbirinden farklıdır. Bariyerli yanmaz ses izolasyon süngerleri kullanılarak teknelerde meydana gelen seslerin rahatsız ediciliğinin önüne geçilebilir. Tekne, gulet, yat, gemi ve marinalarda sesleri en az seviyeye indirmek amacı ile yaptığımız çalışmaları değerlendirerek aradığınız kaliteyi elde edebilirsiniz.


Teknik Akustik ile en uygun maliyetlerden hizmet alın

Sektörün referans isimlerinden biri haline gelen Teknik Akustik, tekne ses yalıtımı hizmetlerinde sunduğu başarılı çalışmalarında Özel yapıştırıcısı ve parmak rulo malzemesi kullanarak ses yalıtımı sağlamaktadır. Hizmetlerimizden yararlanmak ve hizmet kalitemizi öğrenmek için iletişim bilgilerimizden firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top