Makine Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Makine Odası Ses Yalıtımı

Büyük iş yerlerinde veya fabrikalarda makineler için ayrı bölümler oluşturulurken kesinlikle ses yalıtımı konusunun çözüme kavuşturulması gerekir. Çünkü bu alanlardan çıkan sesler, fabrika ya da iş yerlerinde çalışanların motivasyon gücünü epeyce düşürür.


Yüzde 80-90 kadar ses izolasyonu sağlayan bondex süngerpan kullanılarak makine odasındaki seslerin kesilmesi sağlanabilir. Böylelikle çalışma esnasında personellerin adaptasyon sorunu ortadan kaldırılmış olur. Tabi ki bunu yaparken kaliteli iş sonuçlarına sahip bir firmadan hizmet almak çok önemlidir. İşinde disiplinli ve zamanında teslimat gücüne sahip olan Teknik Akustik ile tüm beklentilerinizin ötesinde hizmet alarak istediğinizi elde edebilirsiniz.


Makine odası ses yalıtımı nasıl olmalıdır?

Bariyerli akustik süngerler, ses izolasyonu konusunda en iyi malzemelerdir. Ancak malzemeler kullanılmadan önce odanın büyüklüğü incelenmelidir bu şekilde hareket edildiğinde oluşan rahatsız edici seslerin kesilmesi çok daha kolay şekilde gerçekleştirilebilir. Odanın büyüklüğüne ve tipine göre bazen malzemelere ek olarak ses yalıtımı için farklı akustik paneller kullanılır. Ses oranının yüzde 80-90 dolaylarında düşmesi, çalışmaların daha verimli olması adına yeterli gelmektedir.


Teknik Akustik ile kaliteli sonuçlara

Akustik Süngerler, Kumaş Kaplı ve Ahşap Akustik Panellerden oluşan ses izolasyon malzemeleri, uygun şekilde uygulanarak seslerin kesilmesi sağlanabilir. İşin ehli Teknik akustik ile yapacağınız çalışmalar, alanında uzman kişiler tarafından yapıldığı için ve malzemeler ISO standartlarına uygun olduğu için kesinlikle beklentilerin çok daha ötesinde netice almak mümkündür. Hizmet kalitemizi yükseltmek ve müşterilerimize en iyi şekilde hitap edebilmek için sektördeki yenilikleri takip etmekten geri durmuyoruz. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve makine odası ses yalıtımı desteği almak için iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top