Jeneratör Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Jeneratör Odası Ses Yalıtımı

Yüksek gürültülerin oluştuğu jeneratör odaları, bazen hayatımızın orta yerinde kendini gösterebilir. Evimizin altında, işyerimizin yakın çevresinde veya ofis katlarında yer alabilirler. Bu kadar yüksek seslerin olduğu yerlerde ses yalıtımı yapmadan çalışmak veya yaşamak mümkün değildir.

Jeneratör odası ses yalıtımı, çalışma hayatının ve yaşamın daha kaliteli hale gelmesi için yapılması gereken en önemli çalışmalardan biridir. En nihayetinde kalabalık ortamlarda bile çalışma şartları çok zorlaşırken, jeneratör veya chiller makinelerinin yer aldığı bir yere yakın çalışmak imkansız hale gelir. Bunun için uygun akustik paneller kullanılarak ses yalıtımı yapılabilir, rahatsız edici seslerin önüne geçilerek daha stabil çalışma zemini hazırlanabilir.


Jeneratör odası ses yalıtımı nasıl yapılır?

Teknik akustik olarak tüm işlerimizde olduğu gibi jeneratör odası ses yalıtımı işlerinde de öncelikle odanın gerekli analiz ve incelemesini yapmakla işe koyulmaktayız. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra ise en uygun malzeme seçimi işlemine geçmekteyiz. İhtiyaç duyulan duvar panelleri, akustik kumaşlar, akustik süngerler, baffle, halı, tavan, duvar ve zemin ses yalıtımı malzemeleri hazırlandıktan sonra ise uygulamaya geçmekteyiz. İşlerimizin bitiminde ise jeneratör veya diğer makinelerin sesleri kesilmiş oluyor ve çalışmalar daha verimli şekilde devam ediyor.


Teknik Akustik ile en iyisine sahip olacaksınız

Firmamız, uzun zamanların deneyimi ile müşterilerine hizmet sunan ve çalışmalarıyla müşteri memnuniyetini kazanmayı başaran bir isimdir. Tüm işlerde itinalı çalışmalar sergilediğimiz firmamızda, jeneratör odası ses yalıtımı için de en uygun şekilde destek vermekteyiz. Uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleriyle müşterilerimize destek verdiğimiz firmamıza iletişim bilgilerinden ulaşarak aradığınız hizmet kalitesinden çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top