Hastane Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Hastane Odası Ses Yalıtımı

Hastane odaları, sağlık ve hijyen anlamında en iyi şekilde üzerinde durulması gereken alanlardır. Yatması gereken hastaların temiz ortamlarda kalması kadar ses yalıtımı yapılmış odalarda kalmaları da önemlidir. En nihayetinde seslerin rahatsız etmesi, tedavi sürecinin uzamasına neden olabilmektedir.

Hastane odaları, sadece hastaların yattıkları odalardan ibaret değildir. Hekim odaları, MR odaları, ultrasyon odaları gibi alanlar da yine dikkat edilmesi gereken yerlerdir. Akustik panellerle bu odalardaki ses yalıtımı sağlanabilmektedir. Tabi ki hastane olması hasebi ile sadece görsellik açısından değil aynı zamanda hijyenik olması açısından da tercih edilen malzemeler önem taşımaktadır. MR odası ses yalıtımı süngerleri, anti bakteriyel özelliklere sahip malzemelerdir, bu sayede hem ses yalıtımı sağlanabilmekte hem de odanın hijyenik kalması sağlanabilmektedir.


Hastane odası ses yalıtımı

Hastanelerin bazı odalarında makineler çalıştığı için yüksek seslerin çıkması normaldir fakat bu odalara yakın yerlerde yatan hastalar olduğunda işin rengi değişmektedir. Bu yüzden ses yalıtımı konusunda dikkatli davranmak gerekiyor. MR cihazlarının çıkarttığı sesler başta olmak üzere diğer makinelerin sesini en az seviyeye indirmek için kullanılan sünger akustik paneller ve diğer malzemeler iş görebilmektedir. Kanserojen madde içermeyen ve aynı zamanda “yanmaz” özelliğe sahip olan akustik paneller sayesinde beklenen ses yalıtımı en iyi şekilde elde edilebilmektedir.


Çözümler için arayın

Akustik panel sektöründe bilinirlik kazanan ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet sunan Teknik Akustik, beklediğiniz hizmet kalitesinden çok daha fazlasını hastane odası ses yalıtımı hizmetlerinde müşterilerine yardımcı olmaktadır. Kaliteli sonuçlar ve mükemmel ses yalıtımı için iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top