40 MM Yanmaz Piramit Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Piramit Süngerler / 40 MM Yanmaz Piramit Sünger
Yanmaz piramit sünger 40 MM ; ,EBAT : 100 CM X 100 CM, 1 ADET : 32,00 TL + KDV, Ürün Kalınlık : 4 CM, Renk:Siyah

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Piramit Süngerler

Ürün Kodu: TK-PRMT40

Fiyatı: 240 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

YANMAZ AKUSTİK PİRAMİT SÜNGER 40 MM
EBAT : 100 CM  X 100 CM 
Ürün Kalınlık : 4 CM
Renk:Siyah
Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, sinema salonu, radyo yayınevi, spor salonu, jeneratör , hidrafor odası ve kabini, eğlence mekânları.
Yanmazlık: BS476: class 0 ve Unı 9175 : 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


ÖNEMLİ UYARI: 10 m² altında alımlar iade edilir.  10 m² altı alım yapmayınız
Firmamızdan alacağınız tüm ürünler kargosu alıcıya aittir. Firmamızda ücretsiz kargolama yoktur. 

Yanmaz piramit sünger; ses yalıtım süngerleri arasında en çok tercih edilen akustik ses yalıtım malzemelerinden biridir. Alevlere dayanıklı ve beklentileri karşılayabilen özelliklere sahip malzeme ile ses yalıtım yapılması gereken alanlarda beklentilerinizi karşılayabilirsiniz.

Yapı ve konutlarda yasal düzenleme ile birlikte zorunlu hale getirilen ses yalıtımı, dışarıdaki seslerin içeriye, içerideki seslerin dışarıya çıkmasını engellemeye verilen isimdir. Bu işlem için belli bazı malzemeler kullanılır. Sektörde akustik ses yalıtımı malzemesi olarak değerlendirilen bu malzemeler, kullanım alanları bakımından değişik model ve türden olabilmektedirler. Yanmaz piramit sünger de bu malzemeler arasında yer alıp adından da anlaşıldığı üzere “yanmaz” ve ısıya dayanıklı bir üründür.


Yanmaz piramit süngerler nerelerde kullanılır?

Gürültü yalıtımı, ses izolasyonu akustik ve ses yalıtımı uygulaması yapılması gereken alanlarda kullanılan yanmaz piramit sünger, geniş kullanım alanına sahip malzemelerden biridir. Duvar, tavan, zemin ses yalıtımı için kullanılabilen malzemeler sayesinde seslerin yalıtılması çok kolay bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Titreşim ve vibrasyonu kesen özellikleri ile stüdyo, düğün salonu, bowling salonu, oyun ve eğlence salonları gibi seslerin yüksek çıktığı tüm alanlarda kullanılabilen akustik sünger, 100cm X 100cm ölçülerinde ve 3-4-5-6 cm. kalınlıklarda üretildiği için değişik mekanlarda kullanılabilmektedir.


Başarılı bir şekilde uygulanan alanlarda kesin olarak seslerin kesilmesinde büyük bir etki yaratma gücüne sahip olan yanmaz piramit sünger ile hem çevrenizin rahatsız olmasını engelleyebilir hem de çevreden gelen rahatsız edici gürültüden kurtulabilirsiniz.


Teknik Akustik ile En İyisine…

Deneyimli uzman kadromuz ile müşterilerimizin bize bildirdikleri alanlara giderek gerekli incelemeyi yaptıktan sonra yanmaz piramit sünger malzemelerini en uygun şekilde uygulamaktayız. Kalite ve güvenin adresi firmamızdan teklif almadan karar vermeyin. Detaylar için tıklayın

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top