50 MM Piramit Köpük Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Piramit Süngerler / 50 MM Piramit Köpük Sünger
Piramit köpük sünger 50 MM ; Yüksek seslerin oluştuğu alanlarda kullanım sonrası yüzde 90 oranında seslerin azaltılmasını sağlar.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Piramit Süngerler

Ürün Kodu: TK-PRMT 50

Fiyatı: 300 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

YANMAZ AKUSTİK PİRAMİT SÜNGER 50 MM

EBAT : 100 CM  X 100 CM   
Ürün Kalınlık :
5 CM
Renk: Siyah

Ürün Adı: Piramit Köpük Sünger

Köpük Paket İçeriği: Yanmaz piramit köpükler 100 cm x 100 cm ebat plaka 10 adet paket (1 Paket 10 m² satılır)

Renk çeşitleri: Siyah ( koyu andezit gri )

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayınevi, spor salonu, eğlence mekânları.

Yanmazlık: BS476: class 0 ve Unı 9175 : 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.

Piramit köpük sünger, ses yalıtımı ve akustik izolasyon için kullanılabilen en uygun piramit süngerlerden biridir. Geniş kullanım alanları ve kullanımda mükemmel etkileri ile beklentilerin ötesinde ses yalıtımı kalitesi sunmaktadır.

Aleve dayanıklı yanmaz piramit köpük sünger, yüksek ses emiş gücü ile kullanıldığı alanlardaki seslerin dışarıya, dışarıdaki seslerin içeriye girmesini engeller. Etkili ses izolasyonu malzemelerinden biri olarak kategorisinde en çok rağbet gören ürünlerden biri olan malzeme; açık gözenekli,  ses emme / yutma özelliği ve yanmama özelliği ile mükemmel performans sergilemektedir. Özellikle iç mekânlarda daha rahat uygulanabilen piramit köpük sünger sayesinde rahatsız edici seslerden kurtulmak oldukça kolaydır.


Piramit köpük sünger uygulama

İç mekânlarda başta olmak üzere diğer alanlarda da kullanım özelliğine sahip olan akustik ses yalıtım süngeri, özel yapıştırıcısı yardımı ile uygulanmaktadır. Yangın hassasiyeti olan yerlerde, stüdyolarda, açık plan ofislerde, restoranlarda, atış poligonunda, diskoda, barlarda, düğün salonlarında ve ses yalıtımını sağlamak amacı ile kullanılmaktadır. Yüksek seslerin oluştuğu alanlarda kullanım sonrası yüzde 90 oranında seslerin azaltılmasını sağlayan piramit köpük sünger, akustik malzemeler arasında en sık tercih edilen malzeme olarak kendini kanıtlamıştır.


Esnek ve hafif yapısı ile uygulanılan alanlarda herhangi bir sorun çıkartmayan ve uygulama sonrasında düşme-kırılma gibi sorunlar yaratmayan piramit köpük sünger, Akustik PU esaslı bir malzemedir. Profil ve piramit gibi kesitleri sayesinde yüksek ses emme gücüne sahip olan akustik sünger sayesinde ortamlardaki gürültülerden kesin olarak kurtulabilirsiniz.


Teknik Akustik ile en iyi çözümlere

Deneyim ve tecrübenin yanında sektörün gelişmelerini yakından takip eden firmamız Teknik Akustik ile piramit köpük sünger satış ve uygulama hizmetlerinden yararlanarak beklentilerinizin ötesinde sonuç elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top