Yapışkanlı Piramit Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Piramit Süngerler / Yapışkanlı Piramit Sünger
Yapışkanlı piramit sünger; yüksek ses emme özelliği ile akustik ve ses yalıtımı için kullanılan en uygun malzemelerden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Piramit Süngerler

Ürün Kodu: TK-ETP-40

Fiyatı: 300 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

EBAT : 100 CM  X 100 CM   

Ürün Kalınlık : 4 CM
Renk: Antrasit Gri, Siyah

Ürün Adı: Kendinden Yapışkanlı Piramit Sünger
Ölçüler: 100 cm x 100 cm.
Paket İçeriği: 100 cm x 100 cm. 10 adet 
Ambalaj: (1 Pakette 10 m² bulunur)

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo,  radyo yayınevi, spor salonu, eğlence mekanları.

Yapışkanlı piramit sünger; yüksek ses emme özelliği ile akustik ve ses yalıtımı için kullanılan en uygun malzemelerden biridir.

Yanmaz özelliğe sahip opsiyonel yapışkanlı piramit sünger; aleve ve yüksek ısıya dayanıklı özelliğe sahiptir. Profesyonel ses yalıtımı isteyenlerin tercih ettikleri malzemeler, kullanıldığı alanlarda beklentilerin çok daha ötesinde sağladığı ses yalıtımı ile sektörün en çok tercih edilen akustik ürünlerinden biri olmayı başarmıştır.


Yapışkanlı piramit sünger özellikleri

Teknoloji dünyasının akıl almaz bir şekilde ilerlemesiyle inşaat sektöründe de yenilikler kendini göstermeye başladı. Yasal olarak uygulanma zorunluluğu olan ses yalıtımı için akustik süngerler en iyi performansı göstermektedir. Bu alanda tercih edilen ürünlerden biri de yapışkanlı piramit sünger ürünüdür. Labirent, yumurta, piramit, spesiyal, düz ve tekno touch sünger gibi akustik ses yalıtımı süngerleri kullanılarak üretilen piramit süngerler, rahatsız edici seslerin kesilmesinde mükemmel performans göstermektedir. Stüdyo, korku evi, kayıt odası, MR odası, hastane odaları, server odası ve daha aklınıza gelebilecek her alanda kullanabileceğiniz ürün, Teknik Akustik kalitesi ile beklendiğinden çok daha fazlasını sunabilmektedir.


Teknik Akustik ile en uygun fiyatları yakalayın

Tecrübe ve deneyimi ile sektörün referans isimlerinden biri haline gelen Teknik Akustik, kullanım alanlarına özel ebatlarda yapışkanlı piramit sünger hizmeti sunmaktadır. Satış ve uygulama hizmetlerimizden yararlanarak rahatsız edici gürültülerden kurtulabileceğiniz ürünün uygulama aşamasında deneyimli personellerimiz gerekli incelemeyi yaptıktan sonra uygulama aşamasına geçmektedir.


Arkasındaki bant sayesinde kolaylıkla uygulanabilen kendinden yapışkanlı piramit sünger, uygulama süresini kısalttığı gibi sonuçları en mükemmel şekilde sunmaktadır. Ürün hakkında daha fazla bilgi almak ve uygulama hizmeti almak için iletişim bilgilerimizden firmamıza ulaşabilirsiniz. Detaylar için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top