Bariyerli Piramit Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Piramit Süngerler / Bariyerli Piramit Sünger
Bariyerli piramit sünger, ses yalıtımında en çok kullanılan malzemelerden biridir. İki tabakadan oluşan piramit süngerin alt katmanında yanmaz düz akustik, üst katmanında ise akustik labirent, piramit, yumurta süngerler kullanılmaktadır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Piramit Süngerler

Ürün Kodu: TK-BRY-53

Fiyatı: 750 TL + Kdv.

Teknik Döküman

EBAT : 100 CM  X 100 CM
Ürün Kalınlık :
 5,3 CM
Renk: Antrasit Gri, Siyah

Ürün Adı: Bariyerli Piramit Sünger

Plaka ölçüleri: 100 X 100 
Yanmazlık: Yanmazlık özellikli ve Efor olarak iki sınıftır.
Akustik değeri: NRC: 0,60 - 0,8
KARGO: Anlaşmalı kargo ve ambar firmaları
İNDİRİM: Metrajlı alımlarda size özel iskontolu fiyatlar


Ses yalıtımında mükemmel etki gösteren ve kullanım alanında iç ve dış seslerin birbirine karışmamasını sağlayan akustik sünger; ses emici özelliği sayesinde eko ve ses iletişiminin rahatsız ediciliğini ortadan kaldırmaktadır.

Piramit, yumurta veya labirent formatlarında üretilebilen bariyerli piramit sünger ile beklediğinizden çok daha fazlasını elde edebilirsiniz. Melamin akustik süngerlerin gri ve beyaz renkleri; düşük yoğunluk ve yüksek performans özelliği ile istediğinizi elde etmenize olanak tanır.


Bariyerli piramit sünger nerelerde kullanılır?

Ses yalıtımı yapılması gereken tüm alanlarda kullanıma uygun olarak üretilen bariyerli piramit sünger özellikle; stüdyo, konferans salonu, tiyatro salonu, müzik odası, hobi odası ve seslerin yüksek çıktığı tüm diğer alanlar için uygun bir akustik malzemedir. Teknik akustik olarak uygulamalı hizmetlerimizden yararlanarak ses yalıtımı yapılması gereken alanlar için destek alabilirsiniz.


Yüksek frekanslı seslerin engellenmesinde yüksek performans gösteren bariyerli piramit sünger, iki akustik sünger veya bondex süngerpanın arasına epdm ağır kurşun ses yalıtım bariyeri eklenerek yapılır, bu da seslerin kesilmesini mükemmel derecede engellemeye yeter. Uygulama uzmanı firmamızdan alacağınız destek sayesinde kısa sürede yaşadığınız ses problemlerini kökünden çözerek rahat edebilirsiniz.


Teknik Akustik ile en kaliteli hizmetlere

Firmamız, uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip olup alanında en çok tercih edilen isimlerden biridir. Bariyerli piramit sünger satış ve uygulama hizmetlerimizden yararlanmak için iletişim bilgilerimizden ulaşabilirsiniz. En uygun fiyatlarla en iyi çözümleri sizlere sunduğumuz firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkürler. İletişim için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top