Piramit Basotect Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Piramit Süngerler / Piramit Basotect Sünger
Piramit basotect sünger, ses ve yankı yalıtımının gerekli olduğu ortamlarda gösterdiği performansı ile kullanıcısının işini tam anlamıyla göre akustik sünger türlerinden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Piramit Süngerler

Ürün Kodu: TK-BSTC40

Fiyatı: 1.450 TL + Kdv.

Teknik Döküman

Listelenen Ürün Adı: Basotect Piramit sünger 

  • Birim: 1m² 1,450,00 TL + KDV % 18
  • Basotect Kalınlık: 40 MM
  • Renk : Açık Gri
  • Kalite : A Sınıfı
  • Kalınlık : 30 mm
  • Özellik : Yanmaz
  • Uzunluk Ve Genişlik : 1,25 x 2,1 (bü ölçüler doğrultusunda ebatlandırma yapılabilir)

Sıcaklık dayanımı: -5 C -+ 100 C

Ses iletkenlik: 0,035 W / mK

Ses yutma katsayısı: ? = 0,30 - 1,12

KARGO: Anlaşmalı kargo ve ambar firmaları

İNDİRİM: Metrajlı alımlarda size özel ıskontolu fiyatlar

Piramit basotect sünger, ses ve yankı yalıtımının gerekli olduğu ortamlarda gösterdiği performansı ile kullanıcısının işini tam anlamıyla göre akustik sünger türlerinden biridir.

Kullanılan alanlarda; çınlamayı engelleyen, akustik ses kalitesini artıran, sesleri düzene sokan, açık hücreli ses emici özelliklere sahip olan piramit basotect sünger, stüdyo, ses kayıt odası, gitar odası ve hobi odası gibi alanlarda dışarıdaki sesin içeriye, içerideki sesin ise dışarıya gitmesini engellemek amacıyla kullanılmaktadır. Özel tasarımları ve sağlık açısından onaylı olmasıyla ön plana çıkan piramit basotect sünger, geniş kullanım alanları ile ihtiyaç duyulan tüm alanlarda kullanılabilmektedir. MR odası, işitme merkezleri, hastane ve hastane odalarında kullanılabilen akustik sünger, antibakteriyel özelliklere sahip olduğu için sağlık üzerinde herhangi bir olumsuz etki yaratmaz.


Piramit basotect sünger kullanım alanları

Kullanım alanı olarak oldukça kapsamlı olan süngerler, beklentilerin çok daha ötesinde sonuçlar sunabilen bir üründür. Teknik Akustik olarak müşterilerimize satış ve uygulama hizmetleri sunarak aradıklarını elde etmeleri konusunda yardımcı olmaktayız. Hastane, evlerde, kompresör odası, jeneratör odası, reji odası, toplantı odası, ofis, konferans salonu gibi alanlarda, ses yalıtımı sağlayan piramit basotct süngerler, etkili gücü sayesinde herhangi rahatsız edici seslerin içeriye veya dışarıya çıkmasına müsaade etmez.


Teknik Akustik ile en iyisine sahip olun

Gündelik hayat akışının daha rahat seyretmesi ve gürültüden uzak durulması için etkili bir kullanım alanına sahip olan akustik süngerler konusunda uzun zamanların deneyimi ve tecrübesi ile müşterilerimize hizmet sunuyoruz. En uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleriyle sahip olabileceğiniz piramit basotect sünger için iletişim numaramızı arayabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top