30 mm Yanmaz Akustik Yumurta Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Yumurta Süngerler / 30 mm Yanmaz Akustik Yumurta Sünger
Yanmaz yumurta sünger, alevlere ve yüksek ısıya dayanıklı bir malzeme olup kullanım alanları bakımından oldukça geniş yelpazeye hitap etmektedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Yumurta Süngerler

Ürün Kodu: TK-YMRT-30

Fiyatı: 185 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Ürün adı: Yanmaz yumurta sünger 30 MM
EBAT : 
100 CM  X 100 CM   1 ADET : 185,00 TL + KDV
Ürün Kalınlık :
 3 CM
Renk: Antrasit, Siyah
Ambalaj: 1 Pakette 10 m² olarak ambalajlanır.

SİPARİŞ : Minumum 10 m² 

NOT: 200 m² ve üzeri alımlarda iskontolu rakamlar için lütfen iletişime geçiniz.

Kullanım alanları: Gitar odası, ses kayıt stüdyosu, TV yayın odası, hastane odaları, MR odası, jeneratör kabini

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Yanmaz yumurta sünger, alevlere ve yüksek ısıya dayanıklı bir malzeme olup kullanım alanları bakımından oldukça geniş yelpazeye hitap etmektedir. Müzik odalarında, stüdyolarda, eğlence mekanlarında ve diğer ses akustiği düzenlemesi yapılması gereken tüm alanlarda kullanıma açık bir üründür.

Ses yalıtım süngerleri arasında en sık tercih edilen ve kullanılmasıyla büyük etkiler gösteren yanmaz yumurta sünger, mükemmel performansı sayesinde dışarıdaki ve içerideki seslerin birbirine karışmasını engeller. Olası bir yangın durumunda alev almaz özelliğe sahip olan süngerler, yangının boyutunu daha küçük hacme getirerek alan sahibini ve alandakileri korumaya alır. 100x100 cm. boyutlarında üretilen yanmaz yumurta sünger sayesinde beklentilerinizi en yüksek seviyeden elde edebilirsiniz.


Yanmaz yumurta sünger özellikleri ve kullanım alanları

Yüksek ses emilimine sahip yumurta süngerler, şekil itibari ile yumurtaya benzedikleri için bu isimle anılırlar. Gitar odası, ses kayıt stüdyosu, TV yayın odası, hastane odaları, MR odası, jeneratör kabini gibi pek çok alanda aktif olarak kullanılabilen yanmaz yumurta sünger, özellikleri ve kullanım alanları bakımından sınıfındaki diğer ürünlere göre çok daha fazla avantaja sahiptir. Kontakt yapıştırıcı yardımı ile uygulanması gereken yerlere uygulanan ses yalıtım süngeri, kolay uygulanabilir özelliği sayesinde kısa sürede işlemlerin sonuçlanmasını etkilemektedir.


Hizmetlerimiz için arayın

Teknik Akustik olarak uzun yıllardan bu yana ses yalıtım ve izolasyonu alanında hizmet vermekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyetini sağlamak adına teknoloji ve sektörün yeniliklerini yerinde takip ederek beklentilerinin ötesinde hizmet sunuyoruz. Yanmaz yumurta sünger hizmetlerimizden yararlanmak, hizmet detaylarımız ve kalitemiz hakkında bilgi almak için sitemizin iletişim sayfasını tıklayın

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top