Viyol Yanmaz Köpük

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Yumurta Süngerler / Viyol Yanmaz Köpük
Viyol yanmaz köpük, ses akustiği düzenlemede en çok tercih edilen malzemelerden biridir. Birçok alanda kullanıma açık olan ürün, yanmazlık özelliğine sahip ürünlerden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Yumurta Süngerler

Ürün Kodu: TK-VİYOL40

Fiyatı: 200 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Ürün adı: Yanmaz yumurta sünger 40 MM
EBAT : 
100 CM  X 100 CM   1 ADET : 200,00 TL + KDV
Ürün Kalınlık :
 4 CM
Renk: Antrasit, Siyah
Ambalaj: 1 Pakette 10 m² olarak ambalajlanır.

Renk çeşitleri: Siyah ( koyu andezit gri ) standart olarak satılır, renkli üretimi mümkündür.

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayınevi, spor salonu, eğlence mekanları.

Köpük Üretim: Özel kalınlık 50 mm ve üzeri


Viyol yanmaz köpük, ses akustiği düzenlemede en çok tercih edilen malzemelerden biridir. Birçok alanda kullanıma açık olan ürün, yanmazlık özelliğine sahip ürünlerden biridir. Yüksek ses frekanslarının oluştuğu alanlarda mükemmel düzeyde ses yalıtımı yapması, kullanıcıların daha çok bu ürünü tercih etmesini etkilemektedir.

Müzik odaları, stüdyolar, jeneratör kabinleri, konferans salonu, tiyatro salanları ve daha birçok alanda ses yalıtımı olmazsa olmaz şartlardan biridir. Ses yalıtımı sağlamak ve akustiği düzenlemek için kullanılan bazı malzemeler diğer malzemelere göre daha kaliteli ve ses düzeyini daha iyi sağlamaktadır. Viyol yanmaz köpük ile istenmeyen seslerden kurtulmak mümkündür. Her alanda için uygun yapıda olması, renk seçeneklerinde müşterinin isteğine bağlı olarak tercihinde bulunabilmesi ise dekoratif açıdan herhangi bir sorunun meydana gelmemesini sağlamaktadır.


Viyol yanmaz köpük özellikleri ve kullanım alanları

Düzensiz yapılaşmaların getirdiği en büyük sorunlardan biri de ses yalıtımı sorunudur. Çoğu eski konutlarda ve yeni bazı konutlarda bu önemli hususa dikkat edilmemektedir bu da ortamdakilerin rahatsız olmasına neden olur. Ses yalıtım malzemeleri arasında en çok tercih edilen viyol yanmaz yumurta köpük, rahatsız edici seslerin ortadan kalkmasını büyük oranda sağlamaktadır. Model bakımından zengin seçeneklere sahip olan ürün, farklı renk seçenekleriyle; müzik odası, oyun eğlence odası, bowling odası, korku odası, tiyatro ve daha birçok alanda etkili gücü ile ses yalıtımı yapmaktadır.


Teknik Akustik ile en uygun fiyatlar

Firmamız, akustik malzemeler konusunda uzun zamandır müşterilerine hizmet vermektedir. Kaliteli hizmet ve sınırsız müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla sürekli sektördeki yenilikleri takip eden Teknik Akustik, ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda incelemede bulunduktan sonra gerekli malzemelerle işlem yapmaktadır. Hizmetlerimiz ve viyol yanmaz köpük hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top