Yapışkanlı Yumurta Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Yumurta Süngerler / Yapışkanlı Yumurta Sünger
30 MM Yapışkanlı yumurta sünger, kullanım alanlarında ses akustiğini düzenlemede kullanılır. Sünger, açık gözenekli poliüretan yapıya sahip olup yüksek emiş gücüne sahip özelliğe sahiptir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Yumurta Süngerler

Ürün Kodu: TK-ETP-30

Fiyatı: 250 TL + Kdv.

Teknik Döküman

Ürün adı: 30 MM Yanmaz yumurta sünger (Yapışkanlı)
EBAT : 
100 CM  X 100 CM   
Ürün Kalınlık :
 3 CM
Renk: Antrasit, Siyah
Ambalaj: 1 Pakette 10 m² olarak ambalajlanır.

---------------------------------------------------------------------------------------

Renk çeşitleri: Siyah ( koyu andezit gri ) standart olarak satılır, renkli üretimi mümkündür.

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları.

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175:2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Yapışkanlı yumurta sünger, kullanım alanlarında ses akustiğini düzenlemede kullanılır. Sünger, açık gözenekli poliüretan yapıya sahip olup yüksek emiş gücüne sahip özelliğe sahiptir. Etkili ses yalıtımı sağlanmasında kullanılan ürün ile beklentilerinizi en iyi seviyeye çıkartabilirsiniz.

Birçok alanda ses yalıtımı yapmak zorunludur. Özellikle kapalı mekânlarda seslerin daha iyi işitilmesi, dışarıdan gelen seslerin içeriye girmemesi ve içerideki seslerin dışarıya çıkmaması için ses akustiği yapılır. Farklı yapıda kullanılan akustik malzemeler, kullanım alanlarına göre değişiklik gösterir. Alevlere dayanıklı, renkli üretimi mümkün olan kendinden yapışkanlı yumurta sünger, ses izolasyonu için en çok tercih edilen malzemelerden biridir. Kullanım alanları bakımından bir hayli geniş yelpazeye sahip olması ise kullanıcı açısından birçok avantajı beraberinde getirmektedir.


Kendinden yapışkanlı yumurta sünger özellikleri

100x100 cm. ebadında üretilen yapışkanlı yumurta süngerler, siyah ve koyu gri renkte üretilmektedir. Kullanılacak alanda dekoratif bir aksamanın yaşanmaması adına farklı renk seçenekleri ile de üretilebilen malzeme; müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları gibi pek çok alanda kullanılabilmektedir. Uygulamada uzman olan Teknik Akustik personellerinden destek alarak en iyi şekilde ses yalıtımı sağlayabilirsiniz.


Çözüm için arayın

Alanında uzman ve uzun zamanların deneyimine sahip olan Teknik Akustik, ses yalıtımı noktasında müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Dilediğiniz her alanda yalıtım sağlayabileceğiniz firmamızdan en uygun fiyatlarla çözüm elde etmenin keyfine varacaksınız. Yapışkanlı yumurta sünger hakkında detaylı bilgi almak ve uygulatmak için iletişim bilgilerine tıklayın

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top