Bariyerli Yumurta Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Yumurta Süngerler / Bariyerli Yumurta Sünger
Bariyerli yumurta sünger, özel sıvının parçalanmış kumaş ve süngerlerden elde edilen bir üründür. Ses yalıtımı için gayet uygun olan malzemeler, ses yalıtımı yapılması gereken tüm alanlarda kolaylıkla uygulanabilir. Darbeye karşı dayanıklı olması ise kullanım alanlarında güven vermeye yetiyor.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Yumurta Süngerler

Ürün Kodu: TK-BRY45

Fiyatı: 750 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

EBAT : 100 CM  X 100 CM   1 ADET : 750,00 TL + KDV
Ürün Kalınlık :
 5,3 CM
Renk: Antrasit Gri

Ürün adı: Bariyerli yumurta sünger

Genişlik: 1000 mm genişlikte 35-15 yumurta profilli

Uygulama Alanları: ses yalıtımı gereken her noktada

Sünger Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Bariyerli yumurta sünger, özel sıvının parçalanmış kumaş ve süngerlerden elde edilen bir üründür. Ses yalıtımı için gayet uygun olan malzemeler, ses yalıtımı yapılması gereken tüm alanlarda kolaylıkla uygulanabilir. Darbeye karşı dayanıklı olması ise kullanım alanlarında güven vermeye yetiyor.

Kullanım alanları bir hayli geniş olan akustik süngerler, “yanmaz” özelliğe sahip oldukları için özellikle de elektrik-elektronik aksamlarının geçtiği yerlerde kullanıma uygundur. Stüdyo, server odası, müzik aletleri odası, jeneratör odası, klima odası gibi alanlarda kullanımında ses yalıtımını en iyi şekilde sağlayan bariyerli yumurta sünger, ses emme gücü ile beklenenden çok daha fazla performans sergilemektedir. Arasına ağır epdm bariyer konulan akustik süngerler poliüretan ve melamin köpükten üretilmektedir. Bu özelliği ile ses izolasyonu konusunda kullanıcının beklentisini tam anlamıyla sunabilmektedir.


Bariyerli yumurta sünger özellikleri ve kullanım alanları

Yasal olarak ses yalıtımı zorunlu hale getirilmiştir. Ofislerde, konutlarda, stüdyolarda, hastane odalarında, hasta odalarında, MR odalarında ve daha birçok yer ses yalıtımı gerektiren alanlardır. Bu alanlar için en uygun malzemeyi bulmak için ince araştırmalar yapmak gerekiyor. Bariyerli yumurta sünger, tüm bu alanlardan daha fazlasında kullanılabilir özelliğe sahip olduğu için kategorisinin en çok tercih edilen akustik sünger ürünlerinden biri olmayı başarıyor.


Teknik Akustik ile en iyisine sahip olun

Özel uygulama yöntemlerimizle müşterilerimizin belirlediği alanları öncelikle gözden geçiriyoruz. Daha sonra en uygun malzeme tipini belirleyerek uygulama aşamasına geçiyoruz. Bariyerli yumurta sünger ile ses yalıtımı konusunda beklediğinizin ötesinde performans sağlayarak rahatsız edici seslerden kısa sürede kurtulacaksınız. Hizmetlerimiz hakkında bilgi ve uygulama için Teknik Akustik sitemizden iletişim bilgilerine tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top