Renkli Yumurta Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Yumurta Süngerler / Renkli Yumurta Sünger
Renkli yumurta sünger ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda gösterdiği performans itibariyle en çok tercih edilen akustik ses yalıtımı malzemelerinden biridir. Yumurta şeklinde, açık gözenekli ve efor poliüretan bazlı viyol sünger, özellikleri ve kapsama alanlarıyla alanının en iyi malzemelerinden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Yumurta Süngerler

Ürün Kodu: TK-RNK30

Fiyatı: 400 TL + Kdv.

Teknik Döküman

EBAT : 100 CM  X 100 CM   1 ADET : 400,00 TL + KDV
Ürün Kalınlık :
 3 CM
Renk: Antrasit Gri

Ürün Adı: Renkli Yumurta Sünger

Sünger Ölçüleri: 100 cm x 100 cm Plaka ölçülerinde olup, 30 mm ve 40 mm perakende olarak satışa sunulmaktadır.

Sünger Paket İçeriği: Renkli yumurta süngerler 100 cm x 100 Cm ebat plaka 10 adet paket satılmaktadır. (1 Paket 10 m² Satılır.)

Sünger Renk çeşitleri: Siyah ( koyu andezit gri ) standart olarak satılır, renkli üretimi mümkündür.

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları.

Yanmazlık: Yanmazlık özelliği yoktur.

 Renkli yumurta sünger ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda gösterdiği performans itibariyle en çok tercih edilen akustik ses yalıtımı malzemelerinden biridir. Yumurta şeklinde, açık gözenekli ve efor poliüretan bazlı viyol sünger, özellikleri ve kapsama alanlarıyla alanının en iyi malzemelerinden biridir.

 Ses yalıtım ve uygulama alanlarında kullanılan renkli akustik renkli yumurta sünger, geliştirilmiş özellikleri sayesinde sesin dengeli bir şekilde emilmesini sağlamaktadır. Ortamlardaki akustiği düzenleyebilen sünger, uzun süre dayanıklı olma özelliğini yanında nem ve küflenme gibi durumlara maruz kalmaz. Yalıtım yapılacak alanlarda uzun süre kullanıma açık olması, ortam sahipleri için yeni bir masraf ödemelerini ortadan kaldırmaktadır.


Renkli Yumurta Sünger Çeşitleri

Orange, gri, kırmızı, sarı ve mavi renklerde üretilen renkli yumurta sünger, kullanım alanlarına uyumluluğu sayesinde görüntü kirliliği oluşturmamaktadır. Müzik stüdyoları, sinema, tiyatro, fabrikalar, ofisler gibi kapalı mekanlarda kullanılan akustik sünger ile mükemmel ses dengeleme oluşturulabilmektedir. Ayrıca saydığımız ortamlar haricinde sesin çok yüksek çıktığı veya ses akustik düzenlemesi gereken tüm alanlarda kullanıma açık bir malzemedir. Uygulamada başarılı olunduğunda çok daha kaliteli sonuç elde edilebilir.


Poliüretan köpükten imal Echopol ve Firex ile melamin köpüğünden imal edilen basotect akustik malzemelere alternatif olarak kullanılan renkli yumurta sünger, kullanım alanlarında beklentilerin çok daha ötesinde sonuç sunmaktadır.


Teknik Akustik ile mükemmel sonuçlara

Hizmet sektöründe uzun zamanlı deneyimleri ile referans isimlerden biri olmayı başaran Teknik Akustik, ses yalıtımında tercih edebileceğiniz en güvenilir isimlerden biridir. Renkli yumurta sünger uygulamaları ve satış hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve destek talebinde bulunmak için tıklayın.

Not: 30 mm olan ürün 25 – 30 mm arasıdır, 40 mm ise 35 – 40 mm arası toleranslı kalınlıklardadır.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top