30 mm Yanmaz Labirent Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Labirent Süngerler / 30 mm Yanmaz Labirent Sünger
30 MM Yanmaz labirent sünger, ses yalıtımı yapılması gereken tüm alanlarda kullanıma açık ses izolasyonu malzemelerinden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Labirent Süngerler

Ürün Kodu: TK-LBRNT30

Fiyatı: 200 TL + Kdv.

Ürün adı: Yanmaz Labirent Sünger 30 MM
EBAT : 
100 CM  X 100 CM   
Ürün Kalınlık :
 3 CM
Renk: Antrasit, Siyah
Ambalaj: 1 Pakette 10 m² olarak ambalajlanır.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayınevi, spor salonu, eğlence mekanları.

Yanmazlık: Alev almaz/yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Yanmaz labirent sünger, ses yalıtımı yapılması gereken tüm alanlarda kullanıma açık ses izolasyonu malzemelerinden biridir. Zemin, tavan ve duvarlarda kullanılabilen malzeme sayesinde rahatsız edici sesler ortadan tamamen kaldırılabilir, içerideki seslerin dengeli bir şekilde işitilmesi sağlanabilir.

Ses yalıtımının önemli alanlarından olan; tavan, zemin ve duvarlar, uygulaması sağlıklı bir şekilde yapıldığında seslerin daha dengeli bir şekilde aktarılması ve dışarıdaki rahatsız edici seslerin içeriye girmesi engellenebilir. Yanmaz labirent sünger, dayanıklılığı ve kolay uygulanır özelliği ile kategorisinde en çok tercih edilen akustik sünger malzemelerinden biridir. Parazit ve gürültü önleyici özelliği ile birçok alanda kullanılabilen malzeme, uzman kişiler tarafından uygulandığında daha net sonuçlar elde edilebilir.


Yanmaz labirent sünger özellikleri ve kullanım alanları

Ses izolasyonu yapılırken uygulama alanlarına göre en çok tercih edilen ürünlerin başında gelen yanmaz labirent sünger, opsiyonel olup yanmaz özelliğe sahiptir. BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahip olan ürün, siyah ve andezit gri renklerde üretilmektedir. Ancak müşterilerimizin talebi doğrultusunda Teknik Akustik olarak farklı renk seçeneklerinde de üretim sağlamaktayız. Sağlık, konfor ve daha nezih ortamlarda yaşamak isteyenlerin tercih ettikleri ses yalıtım malzemesi ile mükemmel sonuçlara bir adım daha yakın olacaksınız.


Uygulamada uzman eller

Üretim teknolojisinin akıl almaz şekilde ilerlemesi, yaşam alanlarında daha kaliteli bir yaşama sahip olmayı kolaylaştırmaktadır. Eski veya yeni konutlarda son zamanlarda en çok tercih edilen yanmaz labirent sünger sayesinde seslerin birbirine karışması ve iç mekandaki seslerin daha iyi anlaşılması sağlanabilmektedir. Teknik Akustik’in en uygun fiyatlarla sunduğu satış ve uygulama hizmetlerinden yararlanarak mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Detaylı bilgi ve destek için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top