30 MM Yapışkanlı Labirent Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Labirent Süngerler / 30 MM Yapışkanlı Labirent Sünger
30 MM Yapışkanlı labirent sünger, ses yalıtımı yapılması gereken yerlerde kolaylıkla uygulanabilen, yanmaz özellikli ve opsiyonel olarak üretilmektedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Labirent Süngerler

Ürün Kodu: TK-ETPL30

Fiyatı: 250 TL + Kdv.

Ürün adı: Yanmaz Akustik Labirent Sünger 30 MM  ( Yapışkanlı)
EBAT : 
100 CM  X 100 CM   
Ürün Kalınlık :
 3 CM
Renk: Antrasit, Siyah
Ambalaj: 1 Pakette 10 m² olarak ambalajlanır.

----------------------------------------------------------
Renk Çeşitleri
: siyah, koyu andezit gri (müşteri talebi ile özel renklerle üretim yapılmaktadır.)

Kullanım Alanları: stüdyo, ses kayıt odası, düğün salonu, radyo yayın odası, konferans salonu vs.

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend ; yanmazlıkta BS476 : class 0 ve Unı 9175 : 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.

Yoğunluk: 50 ile 60 Kg / M³ (müşteri talebi doğrultusunda farklı yoğunluklarda üretilebilmektedir.)

Yapışkanlı labirent sünger, ses yalıtımı yapılması gereken yerlerde kolaylıkla uygulanabilen, yanmaz özellikli ve opsiyonel olarak üretilmektedir. Uygulama açısından diğer süngerlere göre çok daha rahat bir şekilde uygulanabilir olması ve birçok alanda kullanıma uygun olması tercih edilmesinin önemli nedenlerinden biridir.

Ses izolasyonu ve yalıtımı, yaşam alanlarında olmazsa olmaz koşullardan biridir. Konutlar, oteller, ofisler, düğün salonları ve sesin yüksek çıktığı diğer tüm alanlarda ses yalıtımı yapılarak çevrede yaşayanların rahatsız olması engellenir ve çevreden gelen rahatsız edici gürültüler engellenir. Ses yalıtım malzemeleri arasında en sık adını duyuran kendinden yapışkanlı labirent sünger, diğer ses akustiği malzemeleri gibi dayanıklı olup, arkasındaki özel bandın çıkartılmasıyla uygulanabilen bir malzemedir.


Yapışkanlı labirent sünger özellikleri ve kullanım alanları

Yüksek ses emilimine sahip olan yapışkanlı labirent sünger, 100x100 cm. ebatlarında olup siyah, koyu andezit gri renklerde üretilmektedir. Dekoratif şıklığa önem verenlere özel olarak Teknik Akustik ses yalıtımı firmamızda istedikleri renklerde üretim yapılmaktadır. stüdyo ses yalıtımı, reji odası ses yalıtımı, konferans salonu ses yalıtımı, düşük ve yüksek ses frekanslarının olduğu tüm alanlarda uygulanabilen yapışkanlı labirent sünger ile en iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.


Genel olarak; stüdyolarda, ses kayıt odalarında, düğün salonlarında, radyo yayın odalarında, konferans salonlarında kullanılan akustik sünger, gösterdiği performans sayesinde rahatsız edici sesleri başarılı bir şekilde engelleyebilmektedir.


En iyi çözümler en iyi fiyatlar

Ses yalıtımı yaparken daha az maliyetle daha fazla kazanç ve sonuç elde etmek için sektörün ileri gelen isimlerinden Teknik Akustik’ten destek alabilirsiniz. Uygulama ve malzeme satışında deneyimli firmamızı arayarak kendinden yapışkanlı labirent sünger hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. İletişim için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top