Bariyerli Labirent Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Labirent Süngerler / Bariyerli Labirent Sünger
Bariyerli labirent sünger, ses yalıtımı yapmak için kullanılan ve iki akustik sünger arasına EPDM esaslı kauçuk bariyer kullanılarak elde edilen ses izolasyon malzemesidir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Labirent Süngerler

Ürün Kodu: TK-BRYL45

Fiyatı: 800 TL + Kdv.

Ürün adı: Bariyerli Labirent Sünger
EBAT : 
100 CM  X 100 CM   
Ürün Kalınlık :
 5,3 CM
Renk: Antrasit, Siyah
Ambalaj: 1 Pakette 10 m² olarak ambalajlanır.

Renk Çeşitleri: siyah ve koyu andezit gri (müşteri talebi üzerine renkli üretim yapılabilmektedir.)

Kullanım Alanları: Stüdyo, konferans salonu, sinema, restoran, spor salonu, oteller, ofisler, konutlar, ses kayıt odaları, MR odası, hasta odaları

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.

Yoğunluk: 50 ile 60 Kg / M³ (müşteri talebi doğrultusunda farklı yoğunluklarda üretilebilmektedir.)
Bariyerli akustik sünger Ürünün üretilmesinde laminasyon yapıldığı için etkili bir güce sahip olup yüksek frekanslı seslerin düşürülmesinde büyük oranda etki göstermekte olup düşük ses frekanslarını tamamen engellemektedir.

Bariyerli labirent sünger, ses yalıtımı yapmak için kullanılan ve iki akustik sünger arasına EPDM esaslı kauçuk bariyer kullanılarak elde edilen ses izolasyon malzemesidir. Ürünün üretilmesinde laminasyon yapıldığı için etkili bir güce sahip olup yüksek frekanslı seslerin düşürülmesinde büyük oranda etki göstermekte olup düşük ses frekanslarını tamamen engellemektedir.

Günümüzde yasal olarak her oturum alanında ses yalıtımı yapılması şartı vardır. Konutlarda, iş yerlerinde, ofislerde, düğün salonlarında ve kapalı toplu yaşam alanlarının tamamında bu şart geçerlidir. Dışarıdaki sesin içeriye, içerideki sesin ise dışarıya gitmesini engellemek iç mekandaki seslerin daha net anlaşılabilmesini sağlamak için en çok kullanılan ses yalıtım malzemelerinden biri olan bariyerli labirent sünger, yapı itibari ile labirente benzediği için bu ismi almıştır.


Bariyerli labirent sünger özellikleri ve kullanım alanları

Ses izolasyonu yapılırken malzemenin kalitesi ve uygulama yöntemi çok önemlidir. Bazı yerlerde daha yüksek ses frekanslarının oluşması, ortam sahiplerinin tedbir almasını gerektirmektedir. Bariyerli labirent sünger, kullanımı ile bu özelliği en iyi şekilde sağlayabilen akustik süngerler arasında yer almaktadır. Opisyonel olarak üretilen ve yanmazlık özelliği kazandırılan ürün 100x100 cm. plaka ölçülerinde olup siyah ( koyu andezit gri ) standart olarak satılmaktadır. Müşteri talebi doğrultusunda Teknik Akustik olarak renkli üretimi de yapılmaktadır.


Stüdyo, konferans salonu, sinema, restoran, spor salonu, oteller, ofisler, konutlar, ses kayıt odaları, MR odası, hasta odaları ve daha birçok alanda kullanıma uygun olan bariyerli labirent sünger ile beklediğinizin ötesinde sonuç alabilirsiniz.


Uygulama için arayın

Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Teknik Akustik ses yalıtım malzemeleri ve uygulama firmamızdan destek alarak daha yaşanılabilir ortamlara sahip olabilirsiniz. Bariyerli labirent sünger hakkında bilgi almak veya sipariş vermek için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top