Basotect Labirent Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Labirent Süngerler / Basotect Labirent Sünger
Basotect labirent sünger, melamin köpükten elde edilen beyaz, koyu gri ve açık gri renklerde üretilen ses akustiği malzemesidir. Seslerin yalıtımında başarılı performans göstermesi sayesinde sınıfının en çok tercih edilen ürünlerinden biri olmayı başarmıştır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Labirent Süngerler

Ürün Kodu: TK-BSTC30

Fiyatı: 480 TL + Kdv.

Ürün adı: Basotect labirent sünger

Yoğunluk: ISO 845 // 8-11 kg/m3

Plaka Boyutu: 50 cm x 125 cm

Kalınlıklar: 20 mm - 30 mm - 40 mm - 50 mm

Yanmazlık: Yanmazlık özelliğine sahiptir

Sıcaklık Dayanımı: DIN 4102 - B1

Ses Sönümleme Derecesi : >%90

Renk Seçenekleri: Beyaz - Açık Gri - Koyu Gri

Basotect labirent sünger, melamin köpükten elde edilen  beyaz, koyu gri ve açık gri renklerde üretilen ses akustiği malzemesidir. Seslerin yalıtımında başarılı performans göstermesi sayesinde sınıfının en çok tercih edilen ürünlerinden biri olmayı başarmıştır.

Alman Basf Basotect firmasının “yanmaz” özellikte ürettiği labirent sünger, geniş kullanım alanlarına sahip bir yapıda olduğu ve dekorasyon şıklık bakımından gayet olumlu olduğu için rahatlıkla her alanda kullanılabilmektedir. Düşük orandaki sesleri tamamen yok eden, yüksek frekanslı seslerde ise büyük bir oranda sesin kesilmesini sağlayan akustik sünger, yalıtımı kolay olan malzemelerden biridir. Teknik Akustik olarak müşterilerimize sunduğumuz bu malzeme ile her alanda kolaylıkla ses akustiği sağlayabilirsiniz.


Basotect labirent sünger özellikleri ve kullanım alanları

Kendinden yapışkanlı olarak da üretilebilen basotect labirent sünger, standart renklerinin yanında müşterilerin isteklerine bağlı olarak farklı renklerde de üretilebilmektedir. 50x125 cm. plaka boyutuna sahip olan akustik sünger, yanmazlık özelliğine sahip olduğu için kullanım alanlarında güvenin oluşmasını sağlamaktadır. Uygulamada uzman olan personellerimizin kısa sürede iş bitirme tecrübesinden yararlanarak istediğiniz alanlarda ses yalıtımı sağlayabilirsiniz.,


Müzik odası, gitar odası, ses kayıt odası, MR odası, hasta odaları, klima kabinleri, düğün salonları gibi pek çok alanda kullanıma açık olan basotect labirent sünger sayesinde ses yalıtımı konusunda beklediğinizin ötesinde sonuç alabilirsiniz.


Bize danışmadan karar vermeyin

Ses yalıtımı ve izolasyonu konusunda bilinen ve her geçen gün referans sayısını daha da arttıran firmamız Teknik Akustik, en iyi çözümleri en uygun fiyatlarıyla müşterilerine sunmaya devam ediyor. Ortamlardaki rahatsız edici gürültüden kurtulmak ve işlerinize daha sağlıklı bir şekilde odaklanabilmek için kullanabileceğiniz basotect labirent sünger hakkında daha fazla bilgi almak ve uygulama talebinde bulunmak için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top