Yanmaz Special Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Special Süngerler / Yanmaz Special Sünger
Yanmaz special sünger, özel malzemeler kullanılarak üretilen, ses yalıtımı ve akustik düzenlemede başarılı sonuçlar sunan malzemelerden biridir. 100x100 cm. ebadında, 50 mm. Kalınlık özelliğine sahip olan sünger, alev almaz özelliği ile uzun süre kullanabileceğiniz bir malzemedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Special Süngerler

Ürün Kodu: 1018

Fiyatı: 200 TL + Kdv.

Ürün Adı: Yanmaz special sünger

Sünger Ölçüleri: 100 cm x 100 cm.

KALINLIK : 30 MM

Renk Çeşitleri: Koyu andezit gri (talep üzerine özel renk üretimi yapılabilir.)

Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları.

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Yanmaz special sünger, özel malzemeler kullanılarak üretilen, ses yalıtımı ve akustik düzenlemede başarılı sonuçlar sunan malzemelerden biridir. 100x100 cm. ebadında, 50 mm. Kalınlık özelliğine sahip olan sünger, alev almaz özelliği ile uzun süre kullanabileceğiniz bir malzemedir.

Ses yalıtımı ve izolasyonu, günümüzde her alanda yapılması zorunlu olan bir iştir. Evlerde, iş yerlerinde, ofislerde, çalışma alanlarında, spor salonlarında vs. çevreye rahatsızlık vermemek ve çevredeki seslerin içeriye girmesini engellemek için uygulanması gereken bir iştir. Ses yalıtımı malzemeleri, geniş kapsamda olup kişinin isteklerine ve kullanım alanlarına göre şekillendirilebilmektedir. Yanmaz special sünger de bunlardan biri olup alanında en çok tercih edilen ses izolasyon malzemelerinden biridir.


Yanmaz special sünger özellikleri ve kullanım alanları

Günümüzde birçok alanda artık daha rahat çalışılabilmektedir. Hatta spor salonlarında veya ses frekanslarının çok yüksek olduğu müzik odalarında bile kimseyi rahatsız etmeden işleri devam ettirmek mümkündür. Tüm bunlar için özel olarak üretilen yanmaz special sünger, kullanım alanlarının geniş olması ve uzun ömürlü olması ile kendinden söz ettirmektedir.


Solid yapıştırıcı kullanılarak uygulama alanlarında kolaylıkla uygulanan ürün, opsiyonel olup yanmazlık özelliğine sahiptir. Melamin köpükten üretilen ve müşteri talebine göre standart renklerin haricinde de özel üretim yapılabilmektedir.


Teknik Akustik ile beklediğinizden daha fazlası

Yılların deneyimi ve tecrübesi ile müşteri beklentilerinin ötesinde hizmet verdiğimiz firmamızda, ses akustiği düzenleme ve ses yalıtımı hizmetlerinde başarılı çalışmalara imza atmaya devam ediyoruz. Uygulamada ve malzeme satışında en uygun fiyatları yakalayabileceğiniz firmamız ile irtibata geçerek yanmaz special sünger hakkında detaylı bilgilere ulaşabilir, uygulama için destek talebinde bulunabilirsiniz. Daha fazla bilgi ve detay için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top