Yanmaz Köpük Special Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Special Süngerler / Yanmaz Köpük Special Sünger
Yanmaz köpük special sünger, özel yapısı sayesinde ses emilimini ve akustiğini en iyi şekilde sağlayabilen malzemelerden biridir. Yanmazlık özelliğine sahip olması ve dayanıklı olması uzun süre kullanıma açık olmasını sağlamaktadır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Special Süngerler

Ürün Kodu: 1019

Fiyatı: 195 TL + Kdv.

Ürün Adı: Yanmaz köpük special sünger

Sünger Ölçüleri: 100 cm x 100 cm.

KALINLIK : 40 MM

Renk Çeşitleri: Siyah ( koyu andezit gri ) standart (müşteri talebi doğrultusunda özel renk üretilebilir.)

Kullanım Alanları: Spor salonu, bale salonu, gitar odası, müzik odası, ses kayıt stüdyosu, tiyatro, sinema.

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Yanmaz köpük special sünger, özel yapısı sayesinde ses emilimini ve akustiğini en iyi şekilde sağlayabilen malzemelerden biridir. Yanmazlık özelliğine sahip olması ve dayanıklı olması uzun süre kullanıma açık olmasını sağlamaktadır.

Etkili ses yalıtımı yapılması gereken özel ve oturum alanlarında ve ses akustiği düzenlemesinde kullanılan süngerler, ses emin değerlerine sahip poliüretan malzemeden imal edilmektedir. Yasal olarak ses yalıtımının yapılması zorunluluğunun getirilmesi ve buna ek olarak özellikle çalışma alanlarında dışarıdan gelen seslerin çalışmayı engellemesini önlemek için kullanılabilen yanmaz köpük special sünger, yankı ve eko gibi rahatsız edici seslerin ortadan kalkmasını sağlar. Uygulaması kolay olan malzeme, sınıfının en iddialı ürünlerinden biri olup Teknik Akustik farkıyla siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.


Yanmaz köpük special sünger özellikleri ve kullanım alanları

100x100 cm. ebadında, 50 mm. Kalınlığında üretilen yanmaz süngerler, ses emiliminde %90’lara varan bir emilim gücüne sahiptir. Düşük frekanslı seslerde tamamen engelleyebilen bir yapıya sahip olması, birçok alanda kullanımını aktif olarak göstermektedir. Özel kesim ve özel renk seçenekleri sayesinde kullanım alanlarına dekoratif şıklık sunan yanmaz köpük special sünger ile istediğinizi elde edebilir beklentilerinize odaklanarak çalışmalarınızı ve oturumlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.


Spor salonu, bale salonu, gitar odası, müzik odası, ses kayıt stüdyosu, tiyatro, sinema gibi alanların yanında evlerde veya ofislerde de kullanılabilen yanmaz köpük special sünger ile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz.


Doğru adres için iletişime geçin

Alanında uzman ve kurulduğu günden bu yana çalışmalarına sürekli yenilik katan firmamız Teknik Akustik, en iyi çözümleri piyasanın en uygun fiyatlarıyla müşterilerine sunmaktadır. Ses yalıtımı ve izolasyonu için kullanılan ve isabetli sonuçlar doğuran yanmaz köpük special sünger hakkında bilgi almak ve uygulama desteği talebinde bulunmak için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top