Yapışkanlı Special Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Special Süngerler / Yapışkanlı Special Sünger
Yapışkanlı special sünger, ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda kolaylıkla uygulanabilen ve mükemmel performansı ile beklenen kaliteyi sunan akustik süngerlerden biridir. Her alanda kullanıma uygun olması ise kendi başına büyük başarı sunmasını sağlamaktadır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Special Süngerler

Ürün Kodu: 1020

Fiyatı: 240 TL + Kdv.

Ürün Adı: Yapışkanlı special sünger

Sünger Ölçüleri: 100 cm x 100 cm

KALINLIK : 30 MM

Renk Çeşitleri: Siyah, andezit gri, beyaz, standart (müşteri talebine göre farklı renklerde üretim yapılabilir.

Kalınlık: 50 mm. (müşteri talebi ile farklı kalınlıklarda üretim yapılabilir.)

Yanmazlık: Alev almaz / yanmazlık Firend; yanmazlıkta BS476: class 0 ve Unı 9175: 2008 M1 sertifikalarına sahiptir.


Yapışkanlı special sünger, ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda kolaylıkla uygulanabilen ve mükemmel performansı ile beklenen kaliteyi sunan akustik süngerlerden biridir. Her alanda kullanıma uygun olması ise kendi başına büyük başarı sunmasını sağlamaktadır.

Ses yalıtımı ve izolasyonu, günümüzde her alanda yapılmak zorundadır. Gerek yaşam alanlarında gerekse de özel alanlarda seslerin birbirine karışmaması ve ses dengesinin sağlıklı olması yasal olarak zorunlu hale getirilmiştir. Yapışkanlı special sünger, alanında en çok tercih edilen malzemelerden biridir. Özellikleri ve kullanım alanlarının geniş olmasından dolayı ses yalıtımı noktasında tercih edilen bir ürün olarak kendini göstermektedir. Renk seçenekleri ve kalınlık ebatları müşterinin istediği şekilde ayarlanabilmektedir.


Yapışkanlı Special Sünger Özellikleri ve Kullanım Alanları

Özel olarak üretilen ve arkasına yapışkan ilave edilen akustik süngerler, ses yalıtımında beklenen performansı en iyi şekilde vermektedir. Düşük frekanslı sesleri tamamen engelleyen, yüksek frekanslı seslerde ise yüzde 90 oranında ses akustiği sağlayan special sünger, her ortama uygun renk seçenekleri ve isteğe bağlı olarak özel üretimi ile kullanılan alanlarda mükemmel sonuçlar sunmaktadır.


Ses geçiş kaybını en az seviyeye düşürmek, dekoratif açıdan herhangi bir şey kaybetmemek ve daha da önemlisi, bulunulan ortamlarda ses konusunda beklenen performansı elde etmek için kullanılan kendinden yapışkanlı special sünger; Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayın evi, spor salonu, eğlence mekanları gibi pek çok alanda kullanılabilmektedir.


Teknik Akustik’e Danışmadan Karar Vermeyin!

Çözümlerimiz ve üretimlerimiz ile kurulduğu günden beri müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaya devam ettiğimiz firmamız, en uygun fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleriyle müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Yapışkanlı special sünger hakkında detaylı bilgi almak ve uygulama desteği almak için iletişim bilgilerine tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top