Bariyerli Special Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Special Süngerler / Bariyerli Special Sünger
Bariyerli special sünger, yüksek frekanslı seslerin yalıtımını sağlayan özel yapılı bir akustik düzenleyici malzemedir. Birçok kullanım alanında aktif rol oynayan sünger ile ses yalıtımında ulaşmak istediğiniz hedefe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Special Süngerler

Ürün Kodu: 1021

Fiyatı: 800 TL + Kdv.

Ürün Adı: Bariyerli special sünger

Plaka Boyutu: 100x100 cm.

Paket içeriği: 10 adet

Kalınlık: 30 mm, 40 mm, 50 mm. (müşteri talebine göre özel kesim yapılmaktadır.)

Renk: Siyah, koyu andezit gri, beyaz, standart (müşteri talebi doğrultusunda özel renk üretilmektedir.)

Sıcaklık dayanımı: Alev Almaz.

Kullanım Alanları: Stüdyo, müzik odası, enstrüman-çalgı odası, ses kayıt odası, radyo yayın odası, oyun odaları, sinema, tiyatro


Bariyerli special sünger, yüksek frekanslı seslerin yalıtımını sağlayan özel yapılı bir akustik düzenleyici malzemedir. Birçok kullanım alanında aktif rol oynayan sünger ile ses yalıtımında ulaşmak istediğiniz hedefe kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

İnsan sağlığı ve psikolojisi üzerinde önemli rol oynayan sesler, önlem alınmadığında rahatsızlık verici duruma gelirler. Gelişen teknoloji ile birlikte artık bu tip sorunların önüne geçmek ve önlem için alternatif seçenekler kullanmak mümkündür. Bariyerli special sünger, sosyal alanlarda yaşamın kalitesini yükseltmek ve rahatsız edici seslerin ortadan kaldırılmasını sağlamak adına üretilen bir malzeme olup kalınlık ve yoğunluk gücü ile seslerin dengelenmesinde önemli rol oynayan bir üründür.


Bariyerli Special Sünger Özellikleri ve Kullanım Alanları

Poliüretan köpükten elde edilen bariyerli special süngerler, sağladığı mükemmel ses yalıtımı ile her ortamda kullanıma uygun olarak imal edilmektedir. Teknik Akustik olarak müşterilerimizin istedikleri özel renklerde de üretim yaparak ortamın şıklığına herhangi bir olumsuz etki vermemesini sağlamaktayız. Sağlam yapısı ile uzun yıllar kullanıma açık olarak üretilen akustik sünger, yanmazlık özelliği ile de yine uzun süre kullanıma uygun olmayı vaat ediyor. Solid yapıştırıcı yardımı ile kolay ve kısa sürede uygulanan bariyerli special sünger ile ulaşmak istediğiniz ses netliğine kavuşacaksınız.


Stüdyo, müzik odası, enstrüman-çalgı odası, ses kayıt odası, radyo yayın odası, oyun odaları, sinema, tiyatro gibi birçok alanda kullanıma elverişli yapısı ile dikkat çeken special süngerler, ses yalıtımında mükemmel sonuçlar sergilemektedir.


En uygun fiyatlar için arayın

Akustik ses düzenlemesi ve ses izolasyonu noktasında deneyimlerimiz ile müşterilerimize hizmet verdiğimiz firmamız Teknik Akustik ile ulaşmak istediğiniz hedefe en uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz. Bariyerli special sünger hakkında bilgi almak, kullanım alanlarınızda keşif yapılması için destekte bulunmak için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top