Basotect Special Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Special Süngerler / Basotect Special Sünger
Basotect special sünger, melamin adı verilen köpükten elde edilerek ses akustiği ve ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda kullanılır. Special yüzeye sahip olan sünger, geniş kullanım alanları sayesinde her yerde kolaylıkla uygulanabilen bir malzemedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Special Süngerler

Ürün Kodu: 1022

Fiyatı: 260 TL + Kdv.

Birim :  1m² 

Ürün Adı: Basotect special sünger

Yoğunluk: ISO 845 // 8-11 kg/m3

Plaka Boyutu: 50 cm x 125 cm

Minimum Sipariş Âdeti: 1 Paket = 10 m2

Sıcaklık Dayanımı: DIN 4102 - B1

Basotect special sünger, melamin adı verilen köpükten elde edilerek ses akustiği ve ses yalıtımı yapılması gereken alanlarda kullanılır. Special yüzeye sahip olan sünger, geniş kullanım alanları sayesinde her yerde kolaylıkla uygulanabilen bir malzemedir.

Koyu gri, açık gri ve beyaz renklerde üretilen, müşteri tercihine bağlı olarak farklı renk seçenekleri de uygulanabilen basotect special sünger sayesinde ses akustiği düzenlemesi ve yalıtım yapılması oldukça kolaydır. Özel yapıştırıcısı ile tüm alanlarda uygulanabilen ürün, seslerin yalıtılmasında etkili olduğu kadar dengelenmesinde de önemli bir özellik taşımaktadır. Seslerin yankılanmasını engelleyen ve yutulmasını sağlayan özel yapısı itibari ile kategorisinin tercih edilen ürünlerinden biri olmayı başarmaktadır.


Basotect special sünger özellikleri ve kullanım alanları

Melamin köpükten elde edilen ve yanmazlık özelliğine sahip olan basotect special sünger ile ses yalıtımı ve akustik düzenlemesi yapılması gereken tüm alanlarda beklediğinizin ötesinde sonuç elde edebilirsiniz. ISO 845 kalitesi ile üretilen sünger, %90 ses sönümleme özelliği ile kullanıldığı alanlarda ses yalıtımını mükemmel seviyede gerçekleştirmektedir. Duvar ve tavanlara özel yapıştırıcısı sayesinde kısa sürede uygulanabilen akustik sünger, kullanım alanlarında ses dengesini netleştirir ve iç-dış seslerin birbirine karışmasını engeller.


Okul, müzik odaları, spor salonları, kantinler, hastane odaları, stüdyo, gitar odası, oyun odası, sinema gibi alanlar başta olmak üzere ses yalıtımı gerektiren tüm alanlarda uygulanabilir özelliğe sahip basotect special sünger ile istediğiniz ses düzeyini yakalayabilirsiniz.


En iyi çözümler en iyi fiyatlar

Teknik Akustik’in deneyimli uzman kadrosundan destek alarak istediğiniz her alanda ses yalıtımını başarılı bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Çözümler konusunda sürekli piyasa incelemesi yapan firmamız, basotect special sünger konusunda da en uygun fiyatları sizlere sunmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top