Kurşun Bariyerli Sünger

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Bariyerli Yalıtım Süngerleri / Kurşun Bariyerli Sünger
Kurşun bariyerli sünger, akustik süngerler arasına kurşun yerleştirilerek elde edilen ses akustiği malzemelerinden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Bariyerli Yalıtım Süngerleri

Ürün Kodu: TK-KR35

Fiyatı: 750 TL + Kdv.

E-Katalog

Ürün Adı: Kurşun bariyerli sünger - 10+Kurşun+20
Ebatları:100 cm x 100 cm.
Paket Miktarı: 100 X 100 cm 10 adet,  paket halinde satılmaktadır.

Kullanım Alanları: Tekne ve yatlarda, Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo odası, emar MR odaları,
Yanmazlık: Yanmazlık özelliği lamine edilecek ürüne göre değişmektedir.


Kurşun bariyerli sünger, akustik süngerler arasına kurşun yerleştirilerek elde edilen ses akustiği malzemelerinden biridir. Ses emiliminde mükemmel bir performans sergileyen ürün, kullanım alanlarını geniş olması sayesinde her alanda güven içinde kullanılabilmektedir.

Poliüretan sünger altındaki PVC veya kurşun bariyerler sayesinde ses emişini mükemmel kılan kurşun bariyerli sünger, iki sünger arasına bariyer levha konularak elde edilmektedir. Yanmaz özelliğe sahip olması ve ses yalıtımında istenen kaliteyi sunması tercih edilmesini daha etkin hale getirmektedir. Akustik süngerler arasına genel olarak Kurşun, EPDM, PVP veya Bitüm kullanılarak kullanım alanına ve müşteri talebine göre şekillendirilmektedir. Deneyimleri ile müşterilerine en iyi hizmetleri en uygun fiyatlarla sunan Teknik Akustik, uygulamada gerekli incelemeleri yaparak kullanılması gereken malzeme konusunda fikir üretmektedir. Bu sayede ses yalıtımı ve akustiği için kullanılan malzemelerin daha isabetli olması sağlanmaktadır.


Kurşun bariyerli sünger özellikleri ve kullanım alanları

Bariyerli akustik süngerler Gürültünün yoğun ve etkili olduğu alanlarda ses yalıtımında %80 verim sunan bir malzemedir. Birçok alanda kullanılabilen bir ürün olması sünger üzeri kurşun veya epdm kauçuk ses bariyer laminasyon uygulaması sonrası dış yüzeyine alüminyum folyo finish malzeme ile plaka panel haline getirilebilmesi gibi pek çok özelliğe sahip olması daha çok tercih edilmesini sağlamaktadır. Kurşun bariyerli sünger; jeneratör odası, kabin odası, ses kayıt odası, spor salonu, sinema ve tiyatro gibi pek çok alanda kullanılabilen bir üründür.


Danışmadan karar vermeyin!

Müşterilerimize en doğru hizmetleri sunmak ve beklentilerini karşılayacak malzemeleri temin etmek konusunda başarılı adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Teknik Akustik, sektörün referansı ve belirleyici isimlerinden biri olup kurşun bariyerli sünger ve diğer akustik süngerler konusunda piyasanın en uygun fiyatlarını sunmaktadır. Destek ve malzeme satışı için iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.  

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top