Ağır Ses Yalıtım Bariyeri

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Bariyerli Yalıtım Süngerleri / Ağır Ses Yalıtım Bariyeri
Ağır ses yalıtım bariyeri, çift tarafı akustik keçe kaplı , yer kaybı ve ses izolasyonu alanında kullanılan bir malzemedir. Ürün Adı: Ağır ses yalıtım bariyeri - EPDM kauçuk bariyer

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Bariyerli Yalıtım Süngerleri

Ürün Kodu: TKBAR-2,5

Fiyatı: 105 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Ses Yalıtım bariyeri
Ürün Adı: Ağır ses yalıtım bariyeri - EPDM  kauçuk bariyer
Ebatları: 100 cm X 100 cm levha / 100 cm X 10 mt rulo
Fiyat : 1 adet 1m² fiyatıdır.
Kalınlık : 2,8 MM
Yalıtım : 21-23 desibel 
Akustik : Çift tarafı Akustik Keçe kaplı

ÖNEMLİ UYARI: 10 m² altında alımlar iade edilir.  10 m² altı alım yapmayınız
Firmamızdan alacağınız tüm ürünler kargosu alıcıya aittir. Firmamızda ücretsiz kargolama yoktur. 

------------------------------------------------------------------------------------

Kullanım Alanları: Ortak duvar ses yalıtımı, Ofisler, toplantı odaları,  çift kat alçıpan arası, Jeneratör odası, klima kabini, makine dairesi, Server odası, spor salonu, düğün salonu
Opsiyonlar: Farklı akustik süngerler ile laminasyon edilebilmektedir.
Yanmazlık: Yanmazlık özelliği vardır.

HAVA KAYNAKLI GÜRÜLTÜYÜ ETKİLİ BİR ŞEKİLDE AZALTIR

Uygulamalar:  Bu ürün inşaat, denizcilik, otomotiv, HVAC’de kullanılır. Kompozit yapmak için akustik köpük yelpazemiz içerisinde yüksek kütle katmanı olarak kullanılır.
Düşük yoğunluklu bölme duvarlı duvarlarda, tavanlarda ve döşemelerde kullanılır.

"Çok etkili bir üründür, kolay uygulanır ve paranızın karşılığını verir."

Bu yenilikçi malzeme, SoundBariyer  ses yalıtım bariyeri, ses ve gürültü yalıtımında ; en iyi sonuçları elde etmek için iki kat alçıpan Levha arasında sandviç olarak kullanıldığında devrim niteliğinde ses yalıtımı sağlar.




Ağır ses yalıtım bariyeri, akustik keçe kaplı, çift taraf keçeli akustik ses bariyeri , yer kaybı ve ses izolasyonu alanında kullanılan bir malzemedir. Geniş kullanım alanlarına sahip olması, ses yalıtımı ve dengelemesinde başarılı performans göstermesi, tercih edilmesinde önemli etkenlerdir.

Gürültü ve rahatsız edici sesler, günümüzün en problemlerinden biridir. Büyüyen şehirler, gelişen teknolojiler, araç sayısının artması gibi pek çok neden, seslerin rahatsızlık verici seviyeye çıkmasına neden olmaktadır bu yüzden yaşam alanlarında ve iş alanlarında ses yalıtımı oldukça önemlidir. Yasa olarak da mecburiyet haline getirilen ses yalıtımı kullanılan bazı malzemelerle sağlanır ve kullanıldığı alanlarda mükemmel sonuçlar doğurur. Ağır sesyalıtım bariyeri 55 db ila 65 db arasında ses yalıtımı sağlayan kaliteli bir malzemedir. Titreşim önleyici olarak da kullanılması, ses izolasyonu yapılması gereken alanlarda rahatlıkla kullanılmasını sağlamaktadır.


Ağır ses yalıtım bariyeri özellikleri ve kullanım alanları

Farklı akustik süngerler ile laminasyon edilebilen yalıtım malzemesi, seslerin daha yüksek oranda düşürülmesini sağlayan bir malzemedir. Teknik Akustik olarak satış ve uygulama hizmetleri sunarak müşterilerimizin yaşadıkları ses sıkıntılarını kökünden çözme yönünde hizmet sunmaktayız. Ortak duvar ses yalıtımı, Ofisler, toplantı odaları,  çift kat alçıpan arasıJeneratör odası, klima kabini, makine dairesi, Server odası, spor salonu, düğün salonu ve daha aklınıza gelebilecek her alanda kullanıma uygun olan ağır ses yalıtım bariyeri sayesinde rahatsız edici gürültülerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Teknik Akustik ile en iyi çözümler

Deneyim ve uzmanlık alanında lider isimlerden biri haline gelen firmamız, ses yalıtımı hizmetleriyle müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ağır ses yalıtımı bariyeri satış ve uygulama hizmetlerimizden yararlanarak dilediğiniz her mekanda seslerin istenilen düzeye düşürülmesini sağlayabilir ve ses akustiği ile dengeli bir ortam oluşturabilirsiniz. Hizmetlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve detaylar için iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
Tel: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top