Vicoustic Kare Sünger A-50 Panel

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Düz Akustik Süngerler / Vicoustic Kare Sünger A-50 Panel
Vicoustic kare sünger A-50 panel, ses düzeyini korumak, düşük ve yüksek frekanslı seslerin emilmesini sağlayan en iyi izolasyon ürünlerinden biridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Düz Akustik Süngerler

Ürün Kodu: TK-A-50

Fiyatı: 250 TL + Kdv.

Ürün Adı: Vicoustic kare sünger A-50 panel
Sünger Kalınlığı : 50 MM 
Sünger Yoğunluğu: 26 Dansite
Ebatları: 50 cm ile 50 cm x Plaka
Paket Miktarı: 10 ADET Pakette
Kullanım Alanları: Müzik odası, stüdyo, jeneratör kabini, radyo yayınevi, spor salonu, eğlence mekanları.


Vicoustic kare sünger A-50 panel, ses düzeyini korumak, düşük ve yüksek frekanslı seslerin emilmesini sağlayan en iyi izolasyon ürünlerinden biridir. Kullanım alanları bakımından geniş alanlara sahip olması, ses yalıtım ve akustik düzenleme gerektiren her alanda kullanılmasını etkili kılmaktadır.

Ses yalıtımı ve akustik düzenlemede en çok ihtiyaç duyulan malzemeler akustik süngerlerdir. Kullanım alanlarına göre değişik malzemeler kullanılabilen alanlarda daha dekoratif bir şıklık yakalamak ve ses düzenini en iyi seviyeye çıkartmak için vicoustcik kare sünger A-50 panel kullanımı önerilmektedir. Teknik Akustik olarak müşterilerimize sağladığımız kolaylıkların yanında uygulama alanında gösterdiğimiz başarılı performans ile beklentilerinin karşılanmasına yardımcı olmaktayız.


Vicoustic Kare Sünger A-50 Panel Özellikleri ve Kullanım Alanları

Ortamlarda meydana gelen rahatsız edici gürültülerden kurtulmak ve içerideki sesin dengeli bir şekilde yayılmasını sağlamak amacı ile kullanılan vicoustic sünger A-50 panel, dayanıklılığı ve sağladığı performansı ile kendinden en çok söz ettiren ürünlerden biridir. Stüdyo, radyo yayın odası, hasta odası, MR odası, kültür merkezi, tiyatro, sinema ve daha birçok alanda kullanıma açık olan ürün, Avrupa standartlarına göre üretilmektedir. Siyah, gri, tuğla renk seçeneklerinin yanında müşterilerin talepleri üzerine Teknik Akustik olarak özel renklerde de üretim yapmaktayız. Ses yalıtımı yapılırken bir yanda da dekoratif şıklık yakalamak isteyenlerin tercih ettikleri akustik kare sünger ile en mükemmel sonuçları elde edeceksiniz.


Teknik Akustik ile en iyi çözümler

Çözümler noktasında müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerden yararlanarak istediğiniz her alanda ses yalıtımı ve akustik düzenleme yapabilirsiniz. Malzeme satışı ve uygulama hizmetlerimiz hakkında bilgi edinmek, vicoustick kare sünger A-50 panel hakkında bilgi almak için iletişim numaramızı arayabilirsiniz. Çözümden daha öte sonuçlar için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top