Firexpan Ses Yalıtım Süngeri

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Düz Akustik Süngerler / Firexpan Ses Yalıtım Süngeri
Firexpan yanmaz sünger, sahip olduğu özellikleriyle kullanım alanlarında mükemmel ses emilimi sağlayan akustik süngerlerden biridir. Ses ve ısı yalıtımı sağlamakla birlikte titreşim engelleme özelliğine de sahip olan akustik sünger, kullanıldığı alanlarda en iyi sonuçları vermektedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Düz Akustik Süngerler

Ürün Kodu: TK-19

Fiyatı: 200 TL + Kdv.

Teknik Döküman

Ürün Adı: Firexpan yanmaz sünger

Paket: 100 cm x 10 mt Plaka ölçülerinde Rulo boy satışa sunulmaktadır

Yoğunluk: 160 - 220 kg/m3 Isı İletkenliği 0,0431 W(m•k)

Yangın Sınıfı: EN 13501 C s3 d0

Çalışma Sıcaklığı : -40 ºC + 110 ºC

Boyut/Ebad: 1000 mm x 2000 mm

Kalınlık:  6 mm’den 50 mm’ye kadar Renk Siyah


Firexpan yanmaz sünger, sahip olduğu özellikleriyle kullanım alanlarında mükemmel ses emilimi sağlayan akustik süngerlerden biridir. Ses ve ısı yalıtımı sağlamakla birlikte titreşim engelleme özelliğine de sahip olan akustik sünger, kullanıldığı alanlarda en iyi sonuçları vermektedir.

Ses yalıtımı ve akustik düzenlemesi, günümüzde hemen hemen bütün alanlarda uygulanması gereken bir işlemdir. Genellikle Almanya menşeli olarak üretilen ses yalıtım malzemeleri, Türkiye’ye gelindiğinde bir takım işlemlerden geçirilerek daha kullanışlı hale getirilir. Firexpan yanmaz sünger, yanmazlık özelliği ile birlikte ses yalıtımı ve ısı yalıtımı noktasında sunduğu ayrıcalıkları sayesinde kullanılan alanlarda beklentilerin çok daha ötesinde sonuç sunabilmektedir. Alev almaz ve yüksek ısılara dayanıklı akustik sünger, uzun süre kullanıma açık bir malzemedir.


Firexpan yanmaz sünger özellikleri ve kullanım alanları

Eko, yüksek frekanslı ve düşük frekanslı seslerin emiliminde en iyi potansiyele sahip olan akustik süngerler, birçok alanda kullanılabilecek bir yapıda üretilirler. Renk seçenekleri standart olmakla birlikte müşterilerin talepleri doğrultusunda farklı renk seçenekleriyle de üretilebilmektedirler. Klima kabini, müzik odası, ses kayıt odası, radyo yayın odası, hastane odası gibi alanlarda kullanımda en iyi ses yalıtımı performansı sağlayan firexpan yanmaz sünger, ISO belgeli olup yanmazlık özelliğinde sertifika sahibi bir üründür. Teknik Akustik ile yapacağınız çalışmalardan daha fazla verim alacak ve ses yalıtımında istediğiniz noktayı yakalayabileceksiniz.


Firexpan yanmaz sünger Teknik Akustik’te

İndirimli fiyatlarımız ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket ettiğimiz firmamızda, en uygun fiyatlarla işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Deneyimli uzman kadromuz uygulama alanında geniş kapsamlı inceleme yaptıktan sonra gerekli malzemeleri uygulamaya başlamaktadır. Firexpan yanmaz sünger hakkında bilgi almak ve ortama uygulama yaptırmak için iletişim bilgilerimizden firmamıza ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top