Basotect Süngerler

Anasayfa / AKUSTİK SÜNGERLER / Düz Akustik Süngerler / Basotect Süngerler
Basotect süngerler, birinci sınıf melamin köpüğünden imal edilmektedir. Ürün, antibakteriyel özelliğe sahip olduğu için hassasiyet gerektiren tüm alanlarda kullanılabilmektedir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: Düz Akustik Süngerler

Ürün Kodu: TK-BSF30

Fiyatı: 680 TL + Kdv.

Teknik Döküman

Listelenen Ürün Adı: Basotect sünger 

  • Birim: 1m² 680,00 TL + KDV % 18
  • Basotect Kalınlık: 30 MM
  • Renk : Açık Gri
  • Kalite : A Sınıfı
  • Kalınlık : 30 mm
  • Özellik : Yanmaz
  • Uzunluk Ve Genişlik : 1,25 x 2,1 (bü ölçüler doğrultusunda ebatlandırma yapılabilir)



Basotect süngerler, birinci sınıf melamin köpüğünden imal edilmektedir. Ürün, antibakteriyel özelliğe sahip olduğu için hassasiyet gerektiren tüm alanlarda kullanılabilmektedir. Hastane odaları, MR odası, hasta odası, okullar, stüdyolar ve daha aklınıza gelebilecek tüm alanlarda kullanıma uygun akustik süngerlerdir.

Farklı şekillerde üretilen basotect süngerler; yumurta, piramit, labirent, special ve düz şekillerde üretilir. Renk seçenekleri standart olmasına karşın müşteri talebine göre farklı renk seçenekleriyle de üretimi yapılabilmektedir. Teknik Akustik olarak müşterilerimize çözüm sunmak ve ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılayarak memnun kalmalarını sağlıyoruz. Yanmazlık kalite sertifikalı ve ISO belgeli olan basotect süngerler, kullanım alanlarının geniş olması sebebi ile en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.


Basotect sünger özellikleri ve kullanım alanları

Dünya genelinde kullanılan ve kalitesi ile kendini kanıtlamayı başaran ses akustik süngeri, her alanda kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Beyaz ve andezit gri renklerinde standart olarak üretilen süngerler, kullanım alanının dekorasyonunun bozulmaması adına farklı renk seçenekleriyle de üretilmektedir.  Hastane odası, MR odası, jeneratör kabini, klima kabini, spor salonu, konferans salonu gibi pek çok alanda kullanıma uygun olan basotect sünger sayesinde ses yalıtımını en iyi şekilde sağlayabilirsiniz. Uygulamada uzman firmamızın özverili çalışmaları ile beklentilerinizin ötesinde hizmet elde edebilirsiniz.


Yılların deneyimi ile hizmet sağlıyoruz

Teknik Akustik olarak ses yalıtımı alanında yılların deneyimine sahip bir firmayız. Sağladığımız avantajlar ve mükemmel sonuçlar sayesinde ses izolasyonu ve ses akustiği düzenlemesinde müşterilerimize en uygun fiyatlardan yararlanmaları konusunda yardımcı olmaktayız. Basotect süngerler konusunda daha fazla bilgi almak ve destek talebinde bulunmak için iletişim bilgilerimizden firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top