Kauçuk Mantar Şilte

Anasayfa / GÜRÜLTÜ YALITIMI / Kauçuk Mantar Şilte
Damtec Multi 4,5 MM Kauçuk Şilte Kauçuk Mantar Şilte, vibrasyon önleyici, ses kesici, sıklıkla zemin, duvar ve çatılarda ses yalıtımda ana dolgu malzemesi olarak kullanılan bir üründür.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: GÜRÜLTÜ YALITIMI

Ürün Kodu: TK-4,5MM

Fiyatı: 450 TL + Kdv.

Teknik Döküman

KAUÇUK PGR4500 SBR ŞİLTE


TEKNIK ÖZELLIKLERI


 ÖNEMLİ UYARI: 10 m² altında alımlar iade edilir.  10 m² altı alım yapmayınız
Firmamızdan alacağınız tüm ürünler kargosu alıcıya aittir. Firmamızda ücretsiz kargolama yoktur. 

  Özellikleri  Darbe Ve Titreşim Sesi yalıtımı
  Kalınlıkları  1mm - 10mm arası
  Ebatlar    540 x 540 mm veya 1000 x 1000 mm + rulo
  Renk  Siyah-bej 
  Yüzey  Düzgün ve granül doku
  Isı Geçirgenliği  0.06M K/W 5mm (DIN 52612)
  Ses Yalıtımı  Lw=24 db
  Çekme Mukav.  5,2 kg / cm2
  Yoğunluk  700 - 800 gr / cm3
  Sertlik  75 Shore A
  Görünüm

  PGR Granül- Siyah levha


ÜRÜN DETAYI

Damtec Multi 4,5 MM Kauçuk Şilte 

Kauçuk Mantar Şilte, vibrasyon önleyici, ses kesici, sıklıkla zemin, duvar ve çatılarda ses yalıtımda ana dolgu malzemesi olarak kullanılan bir üründür. Global sünger üreticisi Teknik Akustik'in Türkiye fabrikalarında ürettiği ses ve vibrasyon yalıtım rulolarıdır.. Esnek yapısı sayesinde aşınmaya, ezilmeye ve kopmaya karşı dayanıklı olan bu ürün, ses dalgalarını dağıtma ve absorbe etme özelliği sayesinde ses yalıtımındada kullanılmaktadır. Zemin ses yalıtımında kullanılan izole mantar, yürümeden kaynaklı sesleri kesmekte kullanılmaktadır. arke altında, şap altında, halı altında ve fayans altında kullanılabilmektedir. Ses vibrasyon titreşimlerinde, gürültü kontrolünde etkin çözüm " PGR-4500 " Kauçuk Şilte. Aynı zamanda ses izolasyon ve yalıtım ürünlerinden Mantar Şilte de yüksek performans değerlerine sahip ürünlerdendir. Kauçuk Granüllevhalar ses ve ısı izolasyonunu kusursuz yapması dolayısıyla inşaat sektöründe duvar, zemin ve çatılarda tercih edilmektedir. Ayrıca makine temellerinde vibrasyon emici olarak da kullanılmaktadır.

TÜRKİYE SATIŞ TEMSİLCİSİ OLDUĞUMUZ PGR-4500 ® HAKKINDA



Global sünger üreticisi Teknik Akustik'in Türkiye fabrikasında ürettiği ses ve vibrasyon yalıtım rulolarıdır. Kauçuk ve mantar oranı, kullanım yerine ve ihtiyaca göre ayarlanabilmektedir. Akustik, yanmazlık ve ısı iletim kabiliyeti, akredite test merkezleri tarafından onaylanmıştır. PGR-4500 başlıca kullanım yerleri; inşaat sektöründe beton zemin şap altı uygulamaları, parke altı, alçıpan bölme aralarında ses izolesi için, makine altı titreşim kesici uygulamalar, kat arası ses ve ısı yalıtımı, parke altı ses yalıtımı, jeneratör-kompresör ve mekanik daire ses ve vibrasyon önleyici uygulamalar olarak sıralanabilir.


MANTAR LEVHA LASTİK LEVHA CONTA VE SIZDIRMAZLIK

Conta ve Sızdırmazlık alanında uzun yıllardan beri hizmet veren firmamız her türlü araç ve iş makinelerinin karter kapak, silindir üst kapak ve diğer conta ve sızdırmazlık ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Sektörün en deneyimli üreticisi konumundadır. PGR-4500 ürünleri, yüksek kalitede mantar granül ve nitril kauçuk ham maddeleri birleştirerek nitrilli mantar bloklar halinde üretilir. Özel isteklere göre mantar granül ebadı, ürün rengi, ürün sertliği ve ürün yoğunluğu ayarlanabilir. Üretilen nitril kauçuk katkılı mantar bloklar istenilen kalınlık ve ebatlarda dilimlenir. Son dönemlerde yaptığımız teknolojik yatırımlar sayesinde Ducont üretimimiz, sektörün istek ve talepleri doğrultusunda mantar levha veya hazır mantar conta olarak üretilebilmektedir. Her türlü conta ve sızdırmazlık ihtiyaçlarınız için, iletişim adreslerimizden bize ulaşabilirsiniz.

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top