Evde Sinema Salonu

Anasayfa / Hizmetler / Evde Sinema Keyfi / Evde Sinema Salonu

                                                                     

( 4K FULL HD ) EVDE SİNEMA SALONU

Evde Sinema Salonu ; Arkadaşlarınızla sıcak bir ortamda sinema keyfi başkadır. Eşinizle baş başa duygusal bir aşk filmi seyredebilir yada çocuklarınızla kıran kırana oyunlar oynayabilirsiniz. Teknik Akustik Mimarlık olarak, Cep sineması - Çok amaçlı salon - Home ev sineması - Ticari sinema salonları - gibi mekanların ses ışık görüntü sistemlerinin yanı sıra profesyonel olarak Avrupa ürünler kullanarak hem ses yalıtımı ses izolasyonu hem de akustik düzenleme akustik kaplama zeminden duvar ve tavanlara ve koltuklara kadar ürün hizmeti uygulama ve montajı sağlıyoruz.

Siz gerçek sinema salonu kalitesinde film izlerken, akustik ses yalıtımı sayesinde komşularınız rahatsız olmayacak.

Sizin için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşündük ve haftalarca süren teknik çalışmalar sonucu her şeyi hazırladık.




Ev Sineması Sistemleri Hakkında

Ev sinema sistemleri ile parlak görüntüler ve gerçekçi surround eşliğinde aileniz ya da arkadaşlarınızla beraber ev konforunda eğlenebilir; DVD, DivX* ve MPEG* izleyebilir, Audio CD ve Mp3* dinleyebilir, resimlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Eğer ilk kez surround sistem alacaksanız, günümüzde çok fazla seçenek olduğu için şanslısınız. Daha çok TV ve DVD izlemeyi tercih ediyorsanız ve bir defada tüm sistemi almak istiyorsanız, hepsi bir arada olan sistemleri tercih edebilirsiniz. Eğer televizyon ve DVD izlediğiniz kadar müzik de dinliyorsanız, ileride geliştirmek için esneklik isterseniz ve halihazırda bir takım audio ve video parçalarınız varsa, kendi sisteminizi toplayabilirsiniz. Sisteminizi kurarken uygun giriş çıkışlarla birbiri ile uyumlu çalışan elemanları kolayca birbirine bağlayabilirsiniz.

Hoparlörlerin ikisi televizyon yanlarına, ikisi izleyicinin arkasına, merkez hoparlör televizyonun üstüne veya altına, subwoofer ise istenen yere yerleştirilerek ses en verimli şekilde alınabilir.

Ev sineması ürünleri her geçen gün yenilendiğinden, satın alacağınız cihazların son teknolojiyi destekler olması sizin için avantaj olacaktır.

Kapasitesi yüksek olan hoparlörler ile yüksek sesle müzik dinlerken temiz bir ses ve daha az distortion duyulur. Alüminyum ve polipropilen gibi hoparlör kabin malzemeleri ile daha güçlü ses alınır. Güçlendirilmiş subwoofer'daki dahili amfi hoparlörleri güçlendirir ve böylece receiver daha derin ve düzgün bas sesi vermek için zorlanmayacağından cihazınız korunur.




Evde Sinema Keyfini Yaşayın

Yeni ses teknolojisiyle ev eğlencesi üretmek artık çok kolay. Ev eğlencesinde son yılların modası ise ev sineması (Home Cinema) oldu. Kuracağınız ev sineması sistemi, mükemmel bir sinema salonunu size ve ailenize getirmekle kalmayıp aynı zamanda sinemaya giderken veya sinema salonu içinde yaşayabileceğiniz birçok problemi de ortadan kaldırıyor. Öyle bir sinema düşünün ki, bu sinemada; gösterinin sizin istediğiniz saatte başlayacağı, bilet kuyruğuna girmeyeceğiniz, en iyi koltukta oturacağınız, ses ve görüntünün bozulmayacağı veya kesilmeyeceği, istediğiniz şeyi, istediğiniz miktarda yiyip içebileceğiniz, isterseniz arabanızı tam çıkışa park edebileceğiniz, yan koltukta, filmin sonunu size veya öte yanındaki kişiye anlatmaya çalışan bir "film eksperinin" olmadığı, seyretmek istediğiniz film sayısı ve türünün her geçen gün artacağı, gibi durumlar sadece sizin için yapılsın. Tahmin ettiğiniz gibi, böyle bir ortamı ancak evinizde sağlayabilirsiniz. Ev Sineması Sistemi almak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmeniz seçiminizi kolaylaştıracaktır. 

 çok amaçlı konferans ve sinema salonu  evde sinema salonu home ev sinema sistemleri ile tanışmanın vakti geldi.




Evde Sinema Hakkında

Evde Sinema Sistemleri olarak TEKNİK AKUSTİK SAHNE SİSTEMLERİ bünyesinde hizmet vermekteyiz.

TEKNİK AKUSTİK SAHNE SİSTEMLERİ, 2011 yılında kurulmuştur. Kuruluşumuzun arkasında, yıllardır proje şantiyelerinde işin birebir başında bulunan kurucumuz Sayın. Halil GAYGUSUZ şantiye şefliği ve taşeronluk deneyimleri bulunmaktadır. 2011 yılı içerisinde kurulmamıza rağmen tecrübemiz ve teknik kadromuzun başarısıyla tiyatro salonları, sinema salonları ve konferans salonlarından oluşan 11 salonda gerek akustik sistemler, gerekse profesyonel sistemleri uygulayarak tüm Türkiye'de çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz.

Evde — Sinema Sistemlerini kurmadan önce, sektörün tüm vazgeçilmezi olan, akustik yalıtım proje ve yalıtımları, zayıf akım sistemleri (ses, ışık ve görüntü), havalandırma, ısıtma ve soğutma işlerinde gerek proje çalışmalarımız gerekse uygulamalarımızla evde - sinema hizmetlerinde gerekli tüm deneyim ve tecrübeyi teknik kadromuzda bir araya getirdik.

Evlerinize kuracağımız sistemler üzerinden yaşayacağınızı düşündüğümüz ve yaşadığımız uygulama projeleri üzerinden tüm konforunuz için hizmete hazır konuma geldik.

Şunu biliyoruz ki; evinizde kuracağımız evde-sinema sistemleri hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olacaktır.

Evde — Sinema Sistemleri ile çalışmak isteyeceğinizi düşünmemizin en büyük sebebi; Bu güne kadar uyguladığımız tüm projelerde yaşadığımız deneyimi sizlere sunarak, kablolamadan ses yalıtımına, profesyonel sistemlerden koltuğunuza kadar tüm detayları sizin için düşünen ve uygulayan bir kadro kurmuş olarak sektörde hizmete hazır olmamızdır.

Şunu çok iyi biliyoruz;

Müşterilerimizin zamanları ve paraları çok kıymetlidir. Boşa harcanacak zamanınızın ve zamanımızın olmadığından emin olun.




Neden Evde Sinema ?

Arkadaşlarınızla sıcak bir ortamda sinema keyfi başkadır. Bazen eşinizle baş başa duygusal bir aşk filmi seyretmek istersiniz yada gideceğiniz sinemada sizin görmek istediğiniz türde bir film yok. Hatta müzik dinlemek için sevgilinizi yanınıza alır romantik anlar yaşarsınız veya çocuklarınızla kıran kırana oyunlar oynayabilirsiniz. Üstelik tüm bunları yaparken yan komşunuzun küçük bebeği mışıl mışıl uyuyabilecek.

Peki bu konforu yaşamak için nelere dikkat etmeliyiz ?

— Piyasadan günlerce araştırarak ses sistemleri bulacaksınız, buldunuz diyelim bunların kablolaması ve montajını kime yaptıracaksınız?

— Ses sistemini buldunuz fakat alt komşunuz, üst komşunuz ve yan dairedeki komşularınıza vereceğiniz rahatsızlığın önüne nasıl geçeceksiniz? Onlar kapıya dayanana kadar mı? Yoksa sizi hissetmeyecekleri bir ses yalıtımı yaptırarak mı? Peki, bu yalıtımı kim yapacak? Ne tür malzemeler kullanacak? Siz ne kadar ilgilenebileceksiniz?

— Filmin en güzel yerinde havalandırma sorunu yaşarsanız, kime başvuracaksınız? Isıtma soğutma nasıl olacak hiç düşündünüz mü?

TÜM BU SIKINTILARI AŞMAK İÇİN:

Evde Sinema bizlere ulaşarak teknik personelimizden can kurtaracak yardımlar alabilirsiniz. Mağazamıza gelerek teşhirimizdeki sinemamıza girerek tüm bu sorunların nasıl bir elden aşıldığını görebilirsiniz.




Sizin İçin

Ev Sineması Kullanan Müşterilerimiz İçin Neler Yapıyoruz ?

Öncelikle şunu belirtmemiz gerekiyor. Biz sinema odası yaparken olması gereken tüm detayları haftalarca süren teknik çalışmalar sonucu hazırladık.

Örneğin;

— Ev sineması kurduğumuz müşterimiz, odasında oluşan yüksek sesten dolayı komşularını rahatsız etmeyeceğini bilmenin huzuruyla istediği kadar zamanı kendisine ayıracak.

— Evde sinema kurduğumuz müşterimiz, odasında oluşacak yüksek sesten dolayı akustik bir sorun yaşamayacak, baş ağrısı ve kulak ağrısı çekmeyecek.

— Evde sinema kurduğumuz müşterimiz, kullanılacak kapıdan sesin dışarıya çıkmayacağını bilecek.

— Sinema odası kurduğumuz müşterimiz, evinde istediği filmi 3D veya standart şartlarla filmlerini izleyecek. Oyun konsolları ile Play Station oynayabilecek. İstediği gibi i-phone veya mp3 dinleyebilecek karaoke yapabilecek. Arkadaşlarıyla kurduğu müzik grubu ile kimsenin rahatsız etmesinden çekinmeden enstrüman kullanabilecek.

Dahası mı? Dahası ve mısır patlatma makinesi almayı ve anın tadını saniye saniye yaşamayı size bırakıyoruz.


EVDE SİNEMA ile;

— Odamıza girdiğinizde evinizin rahatlığında, kendinizi sinemada hissetmeniz için mükemmel ses yalıtımına sahip bir ses odasına sahip oluyorsunuz.

— Mükemmel bir ses deneyimini yaşamanız için profesyonel hoparlörler kullanıyoruz.

— 3D ve standart şartlarla HD görüntü sunuyoruz.

— Diğitürk cihazınızı bağlayın maçları 200x200 cm ekranda HD seyredin.

— Play Station cihazınızı hazırlayın, başından kalkmak istemeyeceğiniz heyecanlar sunuyoruz.

— Her türlü çalışmanızı hazırlayın, arkadaşlarınızı davet edin, konserlere hazırlanın.

— Derslerinizi çalışabileceğiniz müzik odanız emrinize amadedir.

— Odada; havasız daralırım üşürüm – terlerim diye düşünmeyin klimanızın kumandası sizi bekliyor.

Tüm Bu Hazları Yaşarken Bilin ki;


Evde sinema ekibi olarak;

— Yalıtım sistemleri için gerekli tüm tedbirleri biz alıyoruz.

— Elektrik ve elektronik sistemler için tüm alt yapı kablolamasını biz yapıyoruz.

— Havalandırma-ısıtma-soğutma cihazları ve alt yapısını hazırlıyoruz.

— Duvarlarda ve tavanda estetik ve dekoratif panellerimizle, yerde halımızla rahatınız için her şeyi düşündük.

— Koltuklarımızı unutmayalım; Sinemalar için özel üretilen koltuklarımız, rahatınız ve konforunuz için sizi bekliyor.

— Projeksiyon perdemiz, size devasa bir 4K  HD görüntü sunmaya hazır.

Daha başka isteğiniz var mı demek isterdik fakat evde sinema ekibi sizin arayacağınız başka bir lüks bırakmadılar.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top