Sunum Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Sunum Odası Ses Yalıtımı

Konuk ağırlamak, bir programın veya aktivitenin sunumunu yapmak için kullanılan alanlara “sunum odası” denir. Sunum odaları, özel olarak hazırlanan ve ses yalıtımı konusunda en iyi şekilde izole edilen yerlerdir. Kullanılan malzemeler, alanın belirlenmesinde dikkat edilen detaylar vs. her biri sunum odası için önem taşıyan konulardır.

Çok amaçlı olarak kullanılan sunum odalarında; sesin dışarıya çıkmaması ve dışarıdaki sesin içeriye girmemesi çok önemlidir. Bunun yanında odada toplantı halinde olanların birbirlerinin sesini ve sunumu yapan kişinin sesini iyi algılamaları da önemlidir. Bu nedenle akustik halı, karo halı, zemin mantar şilte veya kauçuk levha ile zemin kaplaması yapılır. Bu sayede beklenen ses kalitesi kolaylıkla elde edilebilir ve katılımcılar verimli bir şekilde sunumu izleme şansını elde edebilirler.


Sunum odası ses yalıtımı

Zemini kadar duvarlarının da iyi bir şekilde izolasyon yapılması gereken sunum odaları, sesin en iyi şekilde algılanması adına iyileştirilmelidirler. Teknik akustik olarak bu alanda müşterilerimize en kaliteli hizmetleri sunarak beklentilerini elde etmelerine olanak tanıyoruz. Sunum odası ses ve yankı yalıtımı yaparken duvarlarda kullandığımız akustik sünger, kumaş panel, basotect sünger gibi malzemeler sayesinde dışarıdaki seslerin içeriye girmesi engellenmektedir. Bu da tabi ki başarılı bir sunum yapmak ve izlemek için yeterli gelebilmektedir.


Teknik Akustik ile en iyi çözümler

Çözümler noktasında müşterilerimize verdiğimiz hizmetlerimizi değerlendirirken sadece kaliteyi değil, kaliteyi en uygun fiyatlarla elde etme avantajına da sahip olacaksınız. Kullandığımız akustik paneller ve diğer malzemeler, sınıfında en iyi malzemeler olup uzun süre dayanıklılık garantisi ile uygulanmaktadır. Detaylı bilgi ve uygulama için iletişim numaramızdan firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top