Call Center Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Call Center Ses Yalıtımı

Çağrı merkezleri, kurumsal firmaların can damarıdır. Tüm işlemler neredeyse burada yürütülür ve müşteri ile ilişkiler bu odalarda sağlanır. Bu nedenle call center odalarının en iyi şekilde hazırlanması gerekiyor. Özellikle de ses yalıtımı konusunda hassas olunması gerekmektedir.

Bir şirkette en çok personelin bir arada bulunduğu yer call center bölümüdür. Müşterilerle birebir görüşmelerde bulunulan bu alanlarda gürültü ve uğultular diğer ortamlara göre çok daha yüksek ve fazla olur. Tabi bunun önüne geçmek ve çözüm üretmek imkansız değil. Akustik paneller ile yapılacak izolasyon bu işlem için yeterli olabilmektedir tabi ki kullanılan malzemelerin kaliteli olması şartıyla.


Call Center ses yalıtımı

Şirketlerin önemli bir ayağını oluşturan call center odaları, ses yalıtımı konusunda en iyi şekilde hazırlanması gereken ve en iyi malzemelerin kullanılmasının şart olduğu yerlerdir. Genel olarak kullanılan malzemeler; Paravan, akustik paneller, seperatör ve akustik süngerler olarak görülmektedir, iyi bir işçilik ile kaliteli sonuçların elde edilmesi ise odalarda hizmet veren müşteri temsilcilerinin daha rahat davranmalarına yardımcı olabilir. Teknik Akustik olarak müşterilerimize sunduğumuz çözümler, yaptığımız değerlendirmeler sonucunda belirlenmektedir. Odanın büyüklüğü, dekoratif açıdan herhangi bir sıkıntının oluşmaması için yapılması gereken işlemler ve diğer detaylar göz önünde bulundurularak işlemler yapılmaktadır. Bu sayede hem hızlı hem de kalıcı çözümler elde edilebilmektedir.


En uygun fiyatlar için arayın

Teknik Akustik ayrıcalıklarıyla beklentilerinizi karşılarken uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin işlerini en iyi şekilde teslim etmekteyiz. Firmamız hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve call center ses ve yankı yalıtımı işlerinizi yaptırmak için iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top