Hobi Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Hobi Odası Ses Yalıtımı

Her yaştan insanın kendine göre bir hobisi vardır ve bu hobilerini icra etmek için belli bazı yerleri kullanır. Hobi odası, tam da bu eylemler için hazırlanmış yerlerdir. Kişiler dilediğince eğlenerek zaman geçirirler. Tabi ki ses yalıtımı konusunda sorunsuz bir alan ise…

Hobi odası ses ve yankı yalıtımı-izolasyonu, özenle yapılması gereken bir işlemdir. Bu odalarda seslerin yüksek çıkması hem içeride eğlenenleri hem de çevrede yaşayanları rahatsız edebilecek yüksekliktedir bu yüzden dikkat edilerek ses yalıtımının yapılması gerekmektedir. Kullanılan malzemeler, uygulama biçimi ve tabi ki işçiliğin sağlıklı olması zorunludur. Akustik paneller ile ses yalıtımı yaparken tecrübeli bir firmadan yararlanmak en doğrusudur. İşinde kalite ve disiplin detayına özen gösteren bir firma ile yapılacak çalışmalardan beklenenden daha fazla verim elde edilebilir.


Hobi salonu ses yalıtımı

Hobi salonlarında ses yalıtımının önemini yukarıdaki satırlarda açıklamaya çalıştık. Bazı salonlarda ses düzeyi daha düşük iken bazı salonlarda ise sesin daha yüksek çıktığı görülebilir. Bu nedenle odanın tipine göre malzeme seçiminin yapılması gerekmektedir. Yüksek seslerin çıktığı salonlarda kullanılması gereken malzemeler; akustik süngerler renklendirmek için tekno touch süngerler, akustik halılar, kumaş paneller, akustik baffle, yüzer tavan, akustik halı olmalıdır. Bu malzemeler sayesinde seslerin dışarıya çıkması engellenebilir ve içeride eğlenenler istedikleri gibi hobilerini icra edebilirler.


Kaliteli işçilik uygun fiyatlar

Teknik Akustik olarak müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin en kaliteli şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Tüm bunların yanında ek olarak uygun fiyat ve kolay ödeme seçenekleriyle müşterilerimizin beklentilerini en iyi seviyeye çıkartarak hizmetlerden daha iyi bir şekilde yararlanmalarını sağlıyoruz. Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top