Gitar Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Gitar Odası Ses Yalıtımı

Müzik dünyasının en sevilen enstrümanlarından biri gitardır. Gitar, tarihi bakımdan enstrümanlar arasında en köklü geçmişe sahip cihazdır. Günümüzde ise bu alet için özel odalar hazırlanarak eğitimler yapılmaktadır. Tabi odalar hazırlanırken gitar odası ses ve yankı yalıtımı için özel malzemeler kullanılmaktadır.

Müzik sesi, kimileri için rahatsız edici değilken kimileri için de rahatsız edici ses olarak algılanabilmektedir. Özellikle de çalışma seslerinden rahatsız olanların varlığından haberdar olmak gerekiyor. Bu detayı göz önünde bulundurarak çalışma odalarında ses yalıtımı özelliğini korumak ve çalışmaları bu şekilde gerçekleştirmek en önemli detaylardan biridir. Akustik paneller kullanılarak duvar, zemin ve tavan ses yalıtımı gerçekleştirilir, bu sayede hem içerideki sesin çok daha iyi anlaşılması sağlanır hem de içeriden yükselen sesin dışarıyı rahatsız etmemesi elde edilmiş olur.


Gitar odası ses yalıtımı

Ses yalıtımı malzemeleri kullanılırken en önemli şey, kullanım alanına göre malzeme belirlemektir. Teknik akustik olarak ses yalıtımı noktasında müşterilerimize en iyi çözümleri en uygun fiyatlardan sunarak çalışmalarının daha verimli hale gelmesinde yardımcı oluyoruz. Ses yalıtımı yapılırken kullanılacak malzemeler; kumaş duvar panelleri, yüzer tavan, baffle, akustik halı olmalıdır. Hem dekorasyon açısından hem de ses yalıtımı açısından bu malzemeler en sağlıklı malzemeler olarak kendinden söz ettirmektedir.


Teknik Akustik ile net çözümlere…

Firmamız, uzun zamandan bu yana akustik panel hizmeti sunmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarımızda gitar odası ses ve yankı yalıtımı hizmeti sunarken renkli tekno touch süngerler kullanarak hem ortamın şık olmasını sağlıyor hem de ses verimindeki kaliteyi en üst seviyeye çıkartıyoruz. Aradığınızdan çok daha fazlasını en uygun fiyatlardan elde etmek için iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top