Bateri Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Bateri Odası Ses Yalıtımı

Bateri odaları, sesin en yüksek olduğu odalardan biridir, çünkü buralarda çok fazlasıyla müzik aleti bulunur ve müzik aletlerinin sesi oldukça yüksek seviyede çıkar. Bu nedenle bateri odası ses ve yankı yalıtımı yapılması şarttır.

Odalarda ses yalıtımı yapılırken kullanım alanlarına göre malzemeleri belirlemek çok önemlidir. Sesin dışarı çıkmaması, içeride çalışma yapılırken daha kaliteli seslerin ortaya çıkması için duvar, zemin ve tavan ses yalıtımı ile ses izolasyonu yapılması gerekmektedir. Akustik paneller kullanılarak bu söylediğimiz özellikle sağlanabilir, ancak malzeme seçimi ve uygulayacak firmanın işinde tecrübeli olması çok önemlidir. Teknik akustik olarak bateri odası ses yalıtımı konusunda müşterilerimize en iyi çözümleri sunarak beklentilerinin ötesinde hizmet sunuyoruz.


Bateri odası ses yalıtımı

Bateri odası, müzik seslerinin en iyi şekilde duyulmasını gerektiren alanlardır. Bu yüzden ses yalıtımı yapılırken dikkatli şekilde malzeme seçimi yapmak önemlidir. Teknik Akustik olarak hizmet verdiğimiz alanlardan biri olması müşterilerimizin beklentilerini net şekilde karşılamalarını sağlamaktadır. Yalıtım işlemi yapılırken ses yalıtımı hem iç ortamın ses titreşimlerinin eşyalara çarpması engellenmeli hem de dışarıya çıkacak ses en aza indirilmelidir. Bu ince detaya dikkat edildiğinde, kesinlikle beklentiler en iyi şekilde karşılanabilir.


Teknik Akustik ile en iyi çözümler

Uzun zamanların deneyim ve tecrübesine sahip olan firmamız, ses yalıtımı alanında gösterdiği başarılı çalışmalarıyla tercih edilen isimlerden biri olmayı başarmıştır. Bateri odası ses ve yankı yalıtımı ihtiyaçlarınıza en iyi çözümleri en uygun fiyatlarla sunduğumuz firmamızı dilediğiniz zaman arayarak hizmet alabilir, en iyi şekilde ses yalıtımı işlemlerini gerçekleştirerek müzikal çalışmalarınızdan daha fazla verim elde edebilirsiniz.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top