Seminer Salonu Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Seminer Salonu Ses Yalıtımı

Üniversitelerde, kültür merkezlerinde, otellerde veya özel seminer salonlarında en önemli detay, ses yalıtımı konusunda sağlam bir yapıya sahip olmaktır. Seminer salonu ses ve yankı yalıtımı; seslerin daha iyi iletilmesini sağlamakla birlikte dışarıya gidecek sesleri de en iyi şekilde engeller.

Duvar, zemin ve tavan ses yalıtımı ile seslerin iyi anlaşılabilir hale getirilmesi ve dışarıya gidebilecek seslerin engellenmesinin sağlanabilmesi için seminer salonu ses yalıtımı için kullanılması gereken malzemeler; baffle ve yüzer tavan, tavan alçak ise akustik sünger olmalıdır. Ancak bu malzemeler kullanılarak beklentiler elde edilebilir. Teknik Akustik olarak saydığımız malzemelerden çok daha fazlasına sahip olduğumuz için salonların durumuna göre çözümler üretmekteyiz.


Seminer salonu ses yalıtımı

İletişimde en önemli ayrıntı, kişilerin konuşulanları net olarak algılamasıdır. Bu da konuşulan mekanın durumuna ve ses yalıtımına bağlıdır. Akustik paneller kullanılarak seminer salonundaki görüntü kirliliği engellenebilir ve bununla birlikte istenen ses kalitesi elde edilebilir. Duvarlar için; kumaş panel, piramit sünger, yumurta sünger, düz sünger, labirent sünger, basotect melamin sünger, tekno touch, yanmaz sünger,bondex sünger veya bariyerli sünger kullanılarak dışarıdaki sesin içeriye, içerideki sesin ise dışarıya çıkması engellenerek salondakilerin daha net şekilde konuşmalardan istifade etmeleri sağlanır.


Seminer salonu zemin ses yalıtımı

Ses yalıtımında duvarlar kadar zemin ses yalıtımı da önemlidir. Seminer salonlarında ses yalıtımı yapılırken; kauçuk levha, mantar şilte, mantarlı kauçuk levha ve akustik halı kullanılmaktadır. Bu malzemeler sayesinde seslerin net şekilde anlaşılması ve yankının önüne geçilmesi sağlanır. Yılların deneyim ve tecrübesine sahip Teknik Akustik ile seminer salonu ses ve yankı yalıtımı hizmetlerini değerlendirmek için iletişim numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top