Korku Evi Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Korku Evi Ses Yalıtımı

Eğlence sektörüne yeni bir soluk ve yeni bir alternatif sunan korku evleri, son zamanların en popüler alanları olmaya başladı. Tabi buralarda eğlenirken çevreyi rahatsız edici seslerin çıkması sorun yaratmaktadır. Bu nedenle tüm oturum alanlarında zorunlu kılınan ses yalıtımı, korku evlerinde de mecburi kılındı.

Korku evi ses ve yankı yalıtımı ile birlikte bir de amacına uygun şekilde malzemelerin kullanılması da önemlidir. Vocal odalarında olduğu gibi korku evlerinde de seslerin net şekilde algılanması ve buraya deyim yerindeyse “korkmak” için gelenlerin bunu yakalayabilmeleri gerekmektedir. Bunun için kullanılan malzemelerin ortama uygun olması gerekmektedir. Zemin, duvar ve tavan ses yalıtımı ile birlikte kullanılacak bazı akustik paneller ile dediğimiz bu ortamlar hazırlanmaktadır.


Korku evi ses yalıtımı

Ses yalıtımı, seslerin dışarıya çıkmasını engellemek, içerideki seslerin ise net şekilde anlaşılmasını sağlamak için kullanılır. Tabi bu işlem yapılırken her ortam için aynı malzemeler kullanılamaz. Korku evi ses ve yankı yalıtımı için kullanılacak malzemeler de dolayısıyla farklıdır. Anti-statik ses emici, egzos sistemi ve ses izolasyonu bu alanlar için kullanılabilecek en uygun malzemelerdir. Tüm bu malzemelere sahip olunduktan sonra uygulama aşamasında kaliteli çalışmalar sonucunda beklentiler elde edilebilir.


Ses ve yankı yalıtımı için arayın

Teknik Akustik, yılların deneyim ve tecrübesine sahip bir firma olup ses izolasyonu noktasında müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamaktadır. Tüm alanlarda olduğu gibi korku evi ses ve yankı yalıtımı alanında da referans bir isim olmayı başaran firmamızın iletişim numarasından arayarak gerekli bilgileri edinebilir, uygulama için talepte bulunabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top