Fitness Salonu Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Fitness Salonu Ses Yalıtımı

Sağlıklı yaşama kavuşmak, kiloların dengede kalmasını sağlamak ve daha da önemlisi dinç olmak için fitness yapmak en doğru şeydir. Fitness salonu ses ve yankı yalıtımı sayesinde çok daha rahat bir şekilde çalışmalar yapılabilir, çalışmalardan alınacak verim daha da yükseltilebilir.

Spor salonlarındaki makineler, spor aletleri ve diğer cihazlar yüksek seslere sahip aletlerdir. Çalışmaların olduğu esnada özellikle de kalabalık gruplar halinde çalışıldığında cihazlardan çıkan sesler, çevrede yaşayanları oldukça rahatsız eder. Bu nedenle fitness salonu sahiplerinin burada dikkat ederek salonlarda gerekli izolasyonu yaptırmaları gerekiyor. Akustik panel uygulamaları ile zemin, duvar ve tavanlarda gerekli ses yalıtımı işlemleri yapılarak en iyi şekilde seslerin başka yerlere gitmesi engellenebilir.


Fitness salonu ses ve yankı yalıtımı için doğru adres

Yılların deneyim ve tecrübesine sahip olan Teknik Akustik, sunduğu çözümleri sayesinde fitness salonlarında meydana gelen rahatsız edici sesleri yok ediyor. Profesyonel çözümlerin yer aldığı firmamızda fitness salonları ses yalıtımı malzemelerinde en kaliteli malzemelere yer verilmektedir. Uygulama ve satış hizmeti sunarak müşterilerimizin bu anlamda rahat etmelerine olanak sunuyoruz. Fitness salonu izolasyon malzemeleri ile beklediğinizden çok daha fazlasını elde edebileceğiniz Teknik Akustik ile çalışmalarınızdan daha fazla verim alacaksınız.


Fitness salonu ses yalıtımı

Ses yalıtımı, üzerinde hassasiyetle durulması gereken konulardan biridir. Kullanılacak malzemeler, uygulanacak alan ve spor salonunun büyüklüğüne göre değişken malzemelerle yapılabilen fitness salonu ses yalıtımı, çevreye gidecek rahatsız edici sesleri engeller ve böylelikle öğrenciler çalışmalarını çok daha rahat bir şekilde yürütürler. Detaylı bilgi ve uygulama hizmetleri için iletişim numaramızdan bize ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top