Dans Salonu Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Dans Salonu Ses Yalıtımı

Dans, insan hayatının önemli bir yerini tutar. Aslında bir eğlence olmasına rağmen güzel bir aktivite olduğundan da söz etmemiz gerekiyor, tabi ki dans salonlarının iyi bir şekilde izole edilmesiyle elde edilebilecek bir şeydir bu.

Motivasyonu arttırıcı gücü ile uzmanların tavsiye ettikleri dans, salonlarda veya evde kişisel olarak yapılabilir. Ancak mekan veya salon nerede olursa olsun ses yalıtımı konusunda iyi bir şekilde izole edilmesi şarttır. Akustik panel kullanılarak zemin ve duvarlarda ses yalıtımı yapılarak dans yapılacak ortamdaki sesin diğer alanlara aktarılması engellenebilir. Dans salonu ses ve yankı yalıtımı ile büyük oranda seslerin çevreye gitmesi engellenerek salonda çalışanlar eğitimlerine daha fazla motive olabilmektedirler. Teknik Akustik olarak en iyi şekilde gerekli izolasyon işlemlerini yaparak bu konuda müşterilerimize destek oluyoruz.


Dans salonu ses yalıtımı nasıl yapılır?

Öncelikle gerekli incelemeleri yapmak üzere Teknik Akustik teknisyenlerimiz dans salonuna giderek gerekli tetkikleri yapmaktadır. Bundan sonraki işlemde ise kullanılacak malzemeler uygun bir şekilde seçilir. Genellikle akustik halı çeşitleri ve akustik ses yalıtım süngerleri ile ses yalıtımı sağlanır. Böylelikle daha güzel şekilde çalışmalar devam eder. Ortam seslerinin dışarıya ve çevre yerlere gitmesi engellendiğinde ise ortaya mükemmel çalışmaların etkili sonuçları çıkar.


Dans salonu akustik panelleri

Fiyatlar, hizmetler ve müşteri memnuniyeti noktasında beklentilerin çok daha ötesinde hizmet veren Teknik Akustik, ihtiyacınız olan her zaman yanınızda yer almaktadır. Dans salonu akustik panel hizmetlerinde beklediğinizden çok daha fazlasına sahip olmak ve memnun kalıcı sonuçlara ulaşmak için iletişim bilgilerinden firmamıza ulaşabilirsiniz. Akustik panellerde en iyi çözümler için bizi takip edin…

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top