Basketbol Salonu Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Basketbol Salonu Ses Yalıtımı

Spor kategorisinin en sevilen dallarından biri de basketboldur. Bireysel veya bir takım halinde çalışmaların yapıldığı bu spor için ayrılan salonlar vardır ve bu salonlar umuma açık alanlarda yer aldığı için salon yetkililerinin ses yalıtımı konusunda azami derecede dikkat etmeleri gerekmektedir.

Spor salonlarında çalışma yaparken izleyicileri, oyuncuları ve çevreyi rahatsız etmemek çok önemlidir, bu nedenle ses yalıtım sistemlerinden yararlanarak salonu dizayn etmek gerekiyor. Günümüzde en çok kullanılan akustik paneller sayesinde ses, eko ve diğer rahatsız edici seslerin kesilmesi sağlanabilmektedir. Ses izolasyonu ile ses karışıklığı ve yankı gibi kulağa hoş gelmeyen seslerin engellenmesi ile çalışmalar çok daha verimli geçebilmektedir.


Basketbol salonu ses ve yankı yalıtımı nasıl yapılır?

Öncelikle salonun büyüklüğü göz önünde tutularak kullanılması gereken akustik panel seçeneklerinden en uygun olanı seçilir, daha sonra uygulama için gerekli hazırlıklar yapılır, salonun boşaltılması, zemin ve duvarların panelleri kullanmaya hazır hale getirilmesi sağlanır. Bu işlemler uygulandıktan sonra basketbol salonu ses ve yankı yalıtımı için gerekli işlemler yapılmaya başlanır.


Çalışmalarınız daha verimli olacak

Verimli takım çalışmasına ulaşmak, spor yaparken çevreyi rahatsız etmemek için tercih edeceğiniz Teknik Akustik ile ses ve yankı yalıtımı konusunda beklentilerinizin çok daha ötesinde kaliteli hizmet alabilirsiniz. Alanında deneyimli personellerimiz ile kısa sürede gerekli işlemleri yapıyor ve basketbol salonu ses yalıtımı noktasında en iyi çözümleri en uygun fiyat aralıklarıyla sunuyoruz. Ödemelerde kolaylık, iş bitiminde güven ve daha fazlası için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top