Server Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Server Odası Ses Yalıtımı

Çok sayıda bilgisayar kasasının bulunduğu server odaları (sistem odaları) yüksek ses frekanslarının oluştuğu alanlardır. Genel olarak şehir merkezlerinde bulunduğu için bu tip ortamlarda ses yalıtımı oldukça önemlidir.

Server odası ses ve yankı yalıtımı, odalardaki bilgisayarlar çalışırken dışarıya gidebilecek sesleri engellemek için kullanılır. İletişim ve storage gibi bileşenlerin odalarda yer almasından dolayı ses yüksekliği oldukça fazladır bu yüzden günümüz teknolojisi kullanılarak rahatsız edici seslerin dışarıya çıkması engellenir. İzolasyon ve ses yalıtımı için kullanılan akustik paneller, rahatsız edici sesleri en iyi şekilde engeller bu sayede server odalarında çalışan bilgisayarların daha verimli şekilde kesintisiz olarak çalışması elde edilir.


Ses yalıtımı neden önemlidir?

Yedekli güç kaynağı sistemleri, yedekli haberleşme bağlantıları, nem, ısı gibi çevre değişkenlerinin kontrolü ve çeşitli güvenlik cihazları gibi pek çok katmanın bir arada bulunduğu server odaları, şehir merkezine yakın konumda olduklarında veya faal olarak kullanılan bir binada olduğunda çalışma hayatı adeta duraklama noktasına gelir. Bu yüzden ses yalıtımı yapılarak bu seslerin dışarı çıkması engellenir.


Server Odası Ses ve Yankı Yalıtımı için hangi malzemeler kullanılır?

Server kabin odalarında ses yalıtımının önemine yukarıda değinmiştik. Bu odalarda çeşitli akustik sünger çeşitleri kullanılarak seslerin dışarıya çıkması engellenebilir. Ancak bundan önce odada gerekli incelemelerin yapılması ve hangi malzemelerin kullanılması gerektiği tespit edilmelidir. Teknik akustik olarak müşterilerimizin istedikleri yerlerde gerekli incelemeleri yaparak işlemleri başlatıyoruz. Kısa sürede teslimat, uygun fiyat ve kolay ödeme seçeneklerinden yararlanarak beklediğinizden daha fazlasını elde edebilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top