Karaoke Odası Ses Yalıtımı

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Karaoke Odası Ses Yalıtımı

İlk defa Uzakdoğu ülkelerinde kendini gösteren karaoke, orkestrasız şarkı okumaya verilen bir isimdir. Son zamanlarda ülkemizde de yaygınlaşmaya başlayan bu aktivite, büyük ölçüde rağbet görmektedir. Tabi ki bu işletme sahiplerinin fazla para kazanmasını sağlamak adına güzel bir araca dönüyor.

Karaoke odasının en büyük özelliklerinden biri, bina içinde ve şehir merkezlerinde olmasına rağmen dışarıya sesin yalıtılmamasıdır. Ses yalıtımı teknolojisinde kullanılan akustik paneller sayesinde bu elde edilmektedir. Bu tip salonlar genellikle tek başlarına hizmet vermezler, bir yandan kafeterya ortamında müşterilere hizmet sunulurken karaoke odasında ise ses denemesi yapmak isteyenlere hizmet verilir, dolayısıyla işletme sahiplerinin ses yalıtımı konusuna azami derecede dikkat etmeleri gerekmektedir.


Akustik karaoke ses odaları yalıtımı

Ses yalıtımı, hangi ortam ve şartlarda olursa olsun sağlıklı bir şekilde yapılması gerekir. Tabi ki söz konusu karaoke odası ise bu konuya çok daha dikkat etmek ve sesin hem iç mekandaki diğer alanlara hem de binanın geneline gitmemesi gerekiyor. Bunun için genellikle duvar panelleri, akustik kumaşlar, akustik süngerler, baffle, halı, tavan, duvar ve zemin ses yalıtımı kullanılmaktadır. Bu malzemeler sayesinde karaoke odasından dışarıya kesinlikle sesin gitmesi engellenir. Tabi ki doğru şekilde uygulanması da önemlidir.


İşletmenizin ses yalıtımı sağlıklı değil mi?

Kafeteryalar veya kendi başına hizmet veren karaoke mekânlarında ses yalıtımının en iyi şekilde olması gerekmektedir. Teknik akustik olarak bu konuda müşterilerimize hizmet vererek beklentilerini karşılıyoruz. Akustik karaoke ses odaları yalıtımı konusunda uzman olan firmamız, kullandığı malzemeleri ile beklenenden çok daha iyisini sunmaktadır. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak ve uygulamanın yapılmasını talep etmek için iletişim numaramızdan irtibata geçebilirsiniz. 

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top