Akustik Kumaş

Anasayfa / AKUSTİK KUMAŞLAR / Akustik Kumaş
Akustik kumaşlar panel ön yüzeylerinde akustik ve dekoratif amaçla kullanılan yüksek ses yutum değeri olan kumaş çeşitleridir.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: AKUSTİK KUMAŞLAR

Ürün Kodu: TK-YERLİ-PLSMN

Fiyatı: 80 TL + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Akustik Kumaş

  • Panels

  •  
  • Acoustic

  •  
  • Cigarette & match

  •  
  • 10 Year guarantee


ÜRÜN DETAYI


Akustik Kumaşlar ( 2 Sınıf Kumaş Vardır. 1. sınıf Ahşap Panel Arkasına Kullanılan Keçe Kumaşlarıdır. Diğeri İse Panel Ön Yüzüne Kaplanan Salonun içine Bakan Tarafı Kumaş ile kaplı olan panellerdir. Bu akustik kumaşlar masalar arası seperasyon seperatör panellerde de kullanılmaktadır.) .

Özel akustik lifli yapısı sayesinde darbeye, yırtılmaya, sökülmeye ve yıpranmaya karşı son derece dayanaklı bu ürün, canlı renklerde dahi uzun süre solma ve renk tonunda değişim göstermez. Masa seperatörlerinde, akustik panellerde ve bir çok akustik uygulamada kullanılan kullanılan bir üründür. Yapısında ihtiva edilen reçine lifleri, ses enerjisini, ısıya dönüştürerek sönümlenmesini, ortamdaki gürültüsünün, sesin azalmasını sağlar. Ayrıca Akustik Süngler, Köşe Bass Tuzakları, Diffuzer ve Kumaş Paneller ile ortamınızın akustik değerlerini kontrol altına alabilirsiniz.

Akustik Kumaşlar ( 2 Sınıf Kumaş Vardır. 1. sınıf Ahşap Panel Arkasına Kullanılan Keçe Kumaşlarıdır. Diğeri İse Panel Ön Yüzüne Kaplanan Salonun içine Bakan Tarafı Kumaş ile kaplı olan panellerdir. Bu akustik kumaşlar masalar arası seperasyon seperatör panellerdede kullanılmaktdır.) Akustik kumaş fiyatları ve Katalog talepleriniz için Gökçe Akustik teknik ofisi ile görüşünüz. B-1 Sınıfı Yanmaz (alev lamineli) Akustik Kumaş

Akustik Panellerin ön kısmında kullandığımız akustik özellikli kumaşlar aşınmaya, solmaya ve B-1 sınıfı yanmaya karşı dayanıklı malzemeden dokunmuştur. İstenilen renkte kumaş kaplama yapılabilmektedir. Panellerde uluslararası sertifikalı kumaşlar kullanılmaktadır.


Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top