Telefon Görüşme Odası

Anasayfa / Hizmetler / Ses Yalıtımı Uygulamalarımız / Telefon Görüşme Odası

Telefon görüşme odası; büyük şirketlerde, holdinglerde ve özel olarak kurulan telefon görüşme alanlarıdır. Bu alanlarda ses yalıtımı ve akustiği çok önemlidir. Konuşmalar yapılırken seslerin birbirine karışmaması, dışarıdaki seslerin odaya girmemesi ve dengeli ses iletiminin sağlanması gerekiyor.

Günümüzde birçok şirketin pazarlama departmanına ayrılmış odalar vardır. Call Center olarak da adlandırılan bu bölümde, personeller telefon desteği ile müşterilere yardımcı olurlar. Gerek ürün tanıtımı gerekse de diğer hizmetler hakkında bilgi sunarlar. Ayrıca telefon konuşma odaları olarak da hizmet veren alanlar vardır ve tüm bu alanlarda daha rahat iletişim sağlamak ve konuşmaların parazitlerle dağılmamasını sağlamak için ses yalıtımı yapmak şarttır. Telefon görüşme odası ses yalıtımı ise diğer alanlardan daha farklı olarak yapılır ve daha fazla hassasiyet ister.


Telefon görüşme odası ses yalıtımı

Ses yalıtımı, günümüz şartlarında olmazsa olmazlardandır. Artan trafik, insan kalabalıkları ve merkezi yerlerde bulunan yaşam alanlarının artan sıkıntısı vs. her biri ses yalıtımı yapmayı gerektiren geçerli mazeretlerdir. Yasal olarak da ses izolasyonu yapılması gereken bir işlemdir. Bu konuda Teknik Akustik olarak müşterilerimize hizmet sunarken deneyimli uzman kadromuzu belirlenen adrese yönlendirerek gerekli incelemeleri yaptırıyor ve odaya en uygun akustik sünger veya diğer ses izolasyon malzemeleri ile destekliyoruz.


Teknik Akustik ile mükemmel sonuçlara

20 ve 40 mm Avrupa standartlarına sahip NRC ses yutma değerleri NRC 0.95 ile 1.0 akustik paneller ile telefon görüşme odası için ses yalıtımı yapıyor ve böylelikle daha kaliteli ortamlara sahip olmanıza yardımcı oluyoruz. Hizmet kalitesini sürekli arttıran ve yeni deneyimleriyle müşterilerine çözüm sunan Teknik Akustik’i aramadan karar vermeyin. Detaylar için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top