Sinema Salonları Tasarlıyoruz

Anasayfa / Hizmetler / Sinema Salonu Tasarımları / Sinema Salonları Tasarlıyoruz

Hayatımızda önemli yer tutan ve her yaştan insanın kendine göre bir pay çıkartabileceği sinemalar, gösterimleriyle hayatımıza renk katar. Tasarımları ve ses akustiği ile izlenen filmlerin daha kaliteli olması sağlanır ve seslerin işitsel olarak dengeli olması sağlanır.

Sinema salonları tasarlama konusunda uzman olan Teknik Akustik, modern çözümleri ve alternatif ses akustiği malzemeleri ile her alana en uygun mimari çözümleri sunmaktadır. Tabi ki sadece sinema salonları değil; konferans, konser, tiyatro, opera, sinema salonu, ses-müzik-televizyon-film stüdyoları, enstrüman prova odası, derslik, çağrı merkezi, ev sineması gibi ortamlar için de akustik düzenleme hizmeti sunmaktayız.


Sinema ses yalıtımı

Hizmet noktasında beklentilerin ötesinde çözümleriyle müşterilerine hizmet veren firmamız, ses yalıtımı düzenlemesinde uzman kadrosu ile müşterilerine destek vermektedir. Sinema salonlarında önemli bir yere sahip olan ses dengeleme ve gürültülerden uzaklaştırmada kullandığımız modern süngerler, hem sinema salonlarının daha şık olmasını sağlamakta hem de ses yalıtımı ve akustiği konusunda en iyi sonuçları sunmaktadır. Kaliteli hizmet ve kolay destek alma ayrıcalığına sahip olabileceğiniz firmamız ile çözümün en iyisine en uygun fiyatlarla sahip olacaksınız.


Tasarım ve ses yalıtımında yılların deneyimi

Ses yalıtımı ve akustik düzenlemede yılların deneyimine sahip olan firmamızdan açık plan ofis, restoran, eğlence mekânı, otel, hastane, kütüphane, alışveriş merkezi, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, ibadet yerleri, kapalı istasyon gibi umuma açık yerler için ses yalıtımı yaptırabilirsiniz. Seslerin birbirine karışmasını engellemek, kullanılan alanlardan çıkan seslerin çevreye rahatsızlık vermemesi ve ses düzeninin dengeli olması için kullandığımız akustik süngerler, Avrupa standardında olup kullanımda mükemmel etki yaratmaktadır. Labirent sünger, piramit sünger, yumurta sünger ve diğer seçeneklerimizi incelemek ve destek talebinde bulunmak için tıklayın.

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top