AKUSTİK MENFEZ

Anasayfa / AKUSTİK MALZEMELER / AKUSTİK MENFEZ
Akustik Menfezler Hava geçişini aksatmayarak ses geçişini minumuma indirir. V tipi akustik menfez - I tipi akustik menfez, ihtiyacınıza uygun akustik menfez çözümleri sunuyoruz.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: AKUSTİK MALZEMELER

Ürün Kodu: ATG-1478

Fiyatı: 150 EURO + Kdv.

Teknik Döküman E-Katalog

Yüksek Performanslı Akustik Menfez Sistemleri

Hudson® Serisi Akustik menfez, gürültü iletimini azaltmak için kullanılan bir akustik panjurdur. Uygulamanıza uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış, estetiğin gürültü azaltma, havalandırma ve hava koşullarına karşı koruma kadar önemli olduğu durumlarda ideal çözümdür. Akustik panjurlar, çoğu üretim tesisi, fabrika odası ve makine hangarı için bir gereklilik olan gürültünün azaltılmasını sağlarken, aynı zamanda sağlıklı hava akışı ve havalandırmayı da destekler.

Ses ve gürültü kontrolü için akustik menfeze mi ihtiyacınız var?

Yüksek kaliteli akustik menfezlerin kullanılması, uygun havalandırma sağlarken aynı zamanda kabul edilebilir bir gürültü kontrolü standardı sağlar. Bu seri, gürültü kontrolünün tasarımda önemli bir faktör olduğu standart panjur serimiz için tercih edilen bir seçenektir. Sadece gürültüyü azaltmakla kalmaz, aynı zamanda bina boyunca tutarlı bir hava akışı sağlarlar.

Akustik Menfez
Hava geçişini aksatmayarak ses geçişini minumuma indirir.
Akustik menfezler gürültü kaynağındaki hava geçişlerini aksatmadan ses ve gürültü yalıtımı sağlamaktadır.  Ses yalıtım menfezleri 2 sınıfıa ayrılmaktadır ı tipi menfez ve v tipi menfez'lerdir.  Akustik menfez'ler hakkında detaylı bilgi almak ve  Sipariş vermek için teknik akustik ofisi ile irtibata geçin.

Akustik Transfer Izgarası - Akustik Menfez

Akustik Transfer Izgarası (ATG), gürültü geçişini azaltmak için geliştirilmiştir.
Kapı, Bölme ve Duvarlarda montaj için uygundur.
Tek montaj flanşı seçeneği (ATG / F) veya 42 mm'den 110 mm'ye (ATG / BF) montaj kalınlıkları için teleskopik arka flanşlı ön montaj flanşı.
Kurulum gereksinimlerini karşılamak için çeşitli boyutlarda, yüzeylerde ve renklerde üretilir.

Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top