AKUSTİK HALI

Anasayfa / AKUSTİK MALZEMELER / AKUSTİK HALI
Akustik Halı ; Kauçuk tabanlı akustik ses yalıtımlı halıları satış ve uygulama hizmeti / listelenen ürün fiyatı 1m² fiyatıdır.

Stok Durumu: Mevcut

Kategori: AKUSTİK MALZEMELER

Ürün Kodu: 1879

Fiyatı: 550 TL + Kdv.

Akustik Halı
Akustik Halı ; Kauçuk tabanlı akustik ses yalıtımlı halıları satış ve uygulama hizmeti / listelenen ürün fiyatı 1m² fiyatıdır.


ÜRÜN DETAYI


Akustik ses yalıtım halısı kauçuk tabanlı yanmaz aşınmaz trafiği yoğun alanlarda kullanılabilir halı çeşididir. 
Akustik halı ses yalıtım halıları hakkında bilgi almak ve sipariş vermek için teknik akustik ofisi ile görüşün. 
Günümüzde yaşamımızı etkileyen faktörlerden biride yüksek ses maruz kaldığımız'dır. Dünyada artık ihtiyaç haline gelen ses yalıtımı akustik ortamlar huzurlu ve daha kaliteli yaşama isteği doğmuştur. Biz Akustik firması olarak Türkiye'de istanbul ilinde kurmuş olduğumuz mimarlık faliyetlerimizi akustik alanında 2009 dan beri geliştirmekteyiz. İhtiyaca uygun çözümler sunan firmamız bünyesinde 2 adet akustik danışman ve 1 adet inşaat mühendisi ile akustik alanında hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.
Açık alan ofisler ve çağrı merkezleri gibi sesin yankılanmasının çok olduğu ortamlarda ilk önerilerimiz Zemin ve Tavan ses ve akustik yalıtımı ile başlamaktadır. Duvarlarda kısmi olarak akustik panolar ile çözüme gidilebilmektedir.
zeminlerde akustik halı önermekteyiz. Piyasada kauçuk tabanlı ses yalıtım halısı adı altında satılan halıların akustik ve ses yalıtımı ile ilgisi bulunmamaktadır. tamamen yanıltıcı bilgi verilmektedir.

Firmanızın ofisinizin çalışma ortamınızın kısacası akustik ihtiyacı doğan alanlarınızın akustik ve ses yalıtımı ihtiyaçları için bizi arayın. Uzman arkadaşlarımızdan can kurtaracak yardımlar alabilirsiniz.


Ses ve gürültü yalıtımı kullanımının söz konusu olduğu alanlarda – oda, konser salonu, kayıt stüdyosu vs. – duyulan sesler, ses kaynağından – müzik seti, televizyon, orkestra vs. – çıkan sesler ile o seslerin duvar ve mevcut eşyalardan gelen yansımalar şeklinde algılanmaktadır. Yansıyan sesler, direkt olarak kaynaktan gelen seslerden çok daha fazla süre havada yol alırlar kulağımıza daha geç gelirler ve distorsion ( kırılma ) ile ses çamurlaşması yaratırlar. Bu sebeple direkt sesin anlaşılmasını ve olduğu gibi algılanmasını önlerler. Sonuç olarak dinleyici direkt ses kaynağını yüksek sesle dinlemek zorunda kalır ve bu kırılma ve çamurlaşmaları daha da dayanılmaz hale getirir. Akustik ürünlerimizin temel niteliği, bu kirliliği ortadan kaldırarak sesleri, çevreye de zarar vermeden doğal algılama seviyesine getirmesidir.


Fiyatlandırma ve sipariş için satış temsilcimizle iletişime geçin .

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, Hemen Arayın!
İstanbul: (0216) 344 34 22       GSM : (0507) 668 41 24
Copyright © 2017 Tüm Resim Görsel Ve Yazılarda Her Hakkı Saklıdır.
Top